Τα mom τζιν είναι και πάλι στη μόδα και, μάλιστα, πιο εξελιγμένα από ποτέ, αναφορικά με την εικόνα τους. Αν συνδυαστούν, λοιπόν, σωστά και με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ τότε το αποτέλεσμα μπορεί πραγματικά να απογειώσει τη διάθεση της κάθε γυναίκας.

mom τζιν με πουλόβερ

5 κομψοί τρόποι για να συνδυάσετε με στυλ το mom τζιν σας

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το άλλοτε πολωτικό κομμάτι επιστρέφει και πάλι στη δημοσιότητα. Η επανεμφάνιση της μόδας των ’90s και ’00s έχει κυριαρχήσει τις ντουλάπες των μαζών, φέρνοντας μαζί της τις τάσεις και των δύο εποχών. Εκεί που τα χαμηλοκάβαλα τζιν επανήλθαν πρόσφατα στο προσκήνιο, είναι τα mom τζιν -η ψηλόμεση, ευρύχωρη, πιο άνετη εναλλακτική, συνήθως με ελαφρύ τσάκισμα- που αποδεικνύονται πιο εύκολα «διαχειρίσιμα».

Χρειάζεστε αποδείξεις; Απλώς πάρτε ιδέες για το πώς να το φορέσετε σωστά και με τι να το συνδυάσετε -από δερμάτινα τοπ μέχρι χοντρά πλεκτά και πολλά άλλα- και ανεβάστε το look σας σε άλλο επίπεδο.

mom τζιν

Μέσα από τις μπότες

Η Χέιλι Μπίμπερ είναι πάντα μπροστά από τις τάσεις, κάτι που αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση. Πώς επιλέγει να φορέσει το mom τζιν της; Μέσα από μαύρες μπότες, συνδυασμένο με ένα απλό, μαύρο τοπ και ένα oversized δερμάτινο τζάκετ.

Με διαφάνεια

Για μια βραδινή εμφάνιση, τολμήστε να συνδυάσετε το mom τζιν σας με ένα διάφανο ή κρυστάλλινο τοπ.

Με πουλόβερ

Διατηρήστε την εμφάνισή σας πιο casual συνδυάζοντας το mom τζιν σας με ένα φαρδύ πουλόβερ. Επιπλέον στυλιστικούς πόντους δίνει και ένα κομψό, καμηλό παλτό από πάνω.

Νεαρή γυναίκα με mom τζιν

Με slip on τοπ

Τα slips (φανελάκια με μεταξωτή υφή) σε όλα τα στυλ αποτελούν σούπερ τάση αυτήν τη στιγμή. Το να συνδυάσεις ένα με κάποιο mom τζιν είναι κομψό και συγκρατημένο.

Δερμάτινο τοπ

Για μια εμφάνιση που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη, δοκιμάστε να συνδυάσετε αυτό το casual τζιν με μια πιο φανταχτερή μπλούζα, όπως έκανε και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 2018, συνδυάζοντάς το με ένα δερμάτινο τοπ.