Τα ankle boots είναι αδιαμφισβήτητα το παπούτσι passpartout για την εποχή που διανύουμε. Αν, ωστόσο, ψάχνετε ιδέες για το πώς να τα συνδυάσετε με τα ρούχα σας, παρακάτω θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα φορέσετε, σχεδόν, με το καθετί που έχετε στη ντουλάπα σας -από τζιν και κλασικά παντελόνια, μέχρι φορέματα και φούστες.

Ankle boots με τζιν

Με τζιν

Το να φοράτε μποτάκια με τζιν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακολουθήσετε την τάση των bootie αν απλά δεν είστε σίγουρες με τι να τα συνδυάσετε, καθώς υπάρχουν διάφοροι τύποι σε ankle boots που μπορείτε να φορέσετε για να δημιουργήσετε ένα κομψό αποτέλεσμα.

Τα cropped τζιν και τα μποτάκια είναι ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο. Το κομμένο στρίφωμα δημιουργεί ένα πλαίσιο για να αναδείξετε τα αγαπημένα σας μποτάκια, ενώ εάν πρόκειται για μια πραγματικά casual εμφάνιση, φορέστε καφέ μποτάκια με τζιν με μανσέτες. Αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον στυλ στο denim look σας, φροντίστε τα μποτάκια σας να έχουν ένα ποπ χρώμα. Τέλος, συνδυάστε με ένα φαρδύ πουλόβερ για ένα casual σύνολο που εξακολουθεί να δείχνει κομψό.

Ankle boots με παντελόνι

Με παντελόνι ή cropped παντελόνι

Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο φαίνονται εξίσου υπέροχα με παντελόνια και cropped παντελόνια όπως και με τζιν, οπότε βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και δώστε στο στυλ σας ένα twist. Οι μπότες με σχέδια και τα χοντρά κοσμήματα προσθέτουν μια επιπλέον σπιρτάδα στο απλό παντελόνι, συνδυασμένο ιδανικά με ένα λεπτό, έξωμο πουλόβερ. Οι αποχρώσεις όπως το μπεζ και το μαύρο είναι ένας υπέροχος ουδέτερος συνδυασμός, ενώ δοκιμάστε να βάλετε το παντελόνι σας με τα ankle boots σας για μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση που λειτουργεί εξίσου καλά τόσο στη δουλειά, όσο και για μια πιο casual έξοδο το  Σαββατοκύριακο.

Ankle boots με μίνι φόρεμα

Με φόρεμα ή φούστα

Τα μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο μπορούν, επίσης, να φαίνονται απίστευτα κομψά όταν φοριούνται με ένα φόρεμα ή μια φούστα, ανεξάρτητα από το μήκος τους. Είτε επιλέγετε μια μάξι φούστα το Σαββατοκύριακο είτε φοράτε ένα μίντι φόρεμα στη δουλειά, υπάρχει ένα μποτάκι που ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Αυτό το ουδέτερο φόρεμα με πουλόβερ και οι ευέλικτες μαύρες μπότες συνθέτουν έναν υπέροχο στυλ. Παίξτε με την υφή αναμειγνύοντας μια βελούδινη φούστα σε χρυσαφί τόνους με μποτάκια με καρφιά και μια τσάντα bucket, ενώ ένα κομψό, απλό ζιβάγκο θα «κατεβάσει» την εμφάνιση. Ένα μάξι φόρεμα μπορεί, επίσης, να έχει σημαντικό αντίκτυπο με το σωστό μποτάκι να ξεχωρίζει κάτω από το ύφασμα. Σκεφτείτε ένα μαύρο μποτάκι με φερμουάρ, για μια κομψή και δροσερή εμφάνιση.