Η επί χρόνια συνεργάτης της Κιμ Καρντάσιαν, αποκαλύπτει με ένα βίντεο στο TikTok ένα απίστευτο κόλπο για την εφαρμογή του μολυβιού χειλιών, ώστε τα χείλη σας να δείχνουν πιο έντονα και ζουμερά.

Τα τελευταία χρόνια το μολύβι χειλιών -εν μέρει εξαιατίας των Καρντάσιαν αλλά και την αναβίωση της δεκαετίας του ’90- έχει γίνει αδιαπραγμάτευτο στις περισσότερες από τις ρουτίνες μακιγιάζ μας. Αν και η εφαρμογή του φαίνεται απλή, υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες τεχνικές που μπορούν να ανεβάσουν τα χείλη σας στο επόμενο επίπεδο. Όπως και το απίστευτο κόλπο της Mario Dedivanovic, μέσα από το βίντεο της στο TikTok, το οποίο έχει γίνει ήδη viral.

Μολύβι χειλιών

TikTok- Πώς να εφαρμόσετε το μολύβι χειλιών για ζουμερά και έντονα χείλη

Η Dedivanovic, λοιπόν, εξηγεί το έξυπνο και αποτελεσματικό hack στο βίντεό της στο TikTok χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών ώστε να μιμηθεί την προσφάτως δημοφιλή θεραπεία «lip flip», η οποία χρησιμοποιεί μια μικρή ποσότητα Botox πάνω από το τόξο του Έρως (αντί για γέμισμα) για ανασηκωμένα και πιο γεμάτα χείλη. Κάνει, επίσης, την απόσταση μεταξύ της μύτης και των χειλιών σας να φαίνεται μικρότερη, κάτι που έχει περισσότερο νεανικό αποτέλεσμα.

Παρόλο, λοιπόν, που η ίδια η τεχνική φαίνεται αρκετά απλή, κάνει μεγάλη διαφορά. Ενώ μπορεί μέχρι πρότινος να υπερκαλύπτατε ολόκληρο το χείλος σας για την ψευδαίσθηση των πιο γεμάτων χειλιών, το κόλπο της Dedivanovic είναι να εφαρμόζει το μολύβι χειλιών μόνο πάνω από το τόξο του Έρως στο πάνω μέρος των χειλιών, ενώ στο κάτω μέρος των χειλιών ξεκινάει από το κέντρο και συνεχίζει στα πλαϊνά με μια μικρή κλίση από το περίγραμμα των χειλών.

Μολύβι χειλιών

«Μου αρέσει που οι άνθρωποι ασχολούνται με αυτήν την τεχνική», λέει ο Dedivanovic στο Glamour. «Ήθελα να δείξω σε όλους ότι υπάρχει ένας εύκολος, φθηνός και λιγότερο μόνιμος τρόπος για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο ανορθωμένα».

Ο Dedivanovic λέει να ξεκινήσετε επιλέγοντας το αγαπημένο σας μολύβι χειλιών και, στη συνέχεια, να περάσετε ελαφρώς έξω από τη γραμμή των άνω χειλιών σας, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο τόξο του Έρως. «Το τόξο του Έρως θα πρέπει να είναι πιο υπογραμμισμένο από τις εξωτερικές γωνίες. Αυτό το βήμα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα, πιο ενισχυμένα και μειώνει το διάστημα μεταξύ μύτης και των χειλιών», λέει ο Dedivanovic.

«Στη συνέχεια, περιγράψτε ελαφρά το κέντρο της γραμμής του κάτω χείλους και, στη συνέχεια, επεκτείνετε το περίγραμμά σας προς τα πάνω προς τις εξωτερικές γωνίες του στόματος, μετακινώντας το περίγραμμα μέσα στη γραμμή των χειλιών», συνεχίζει. «Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός ανασηκωμένου χείλους». Στη συνέχεια, διαχέετε και αναμειγνύετε την επένδυση σας από τις γωνίες προς τα μέσα με ένα πινέλο.

«Ολοκληρώστε απλώνοντας ταμποναριστά λίγο από το foundation ή το concealer με το πινέλο και καθαρίστε τις άκρες του κάτω χείλους εάν χρειάζεται, ώστε το περίγραμμα να είναι πιο ξεκάθαρο», εξηγεί η Dedivanovic.