Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες ή τεχνικές μακιγιάζ, ο πιο εύκολος τρόπος για να αναζητήσετε έμπνευση αλλά και έξυπνα κόλπα είναι απλώς να ρίξετε μια ματιά στο TikTok. Τα βίντεο είναι αμέτρητα πολλά και οι συμβουλές όλες πρακτικές. Όπως και οι τρεις που θα βρείτε παρακάτω για να εφαρμόσετε τέλεια το κραγιόν σας.

Για τέλεια εφαρμογή κραγιόν

Σε αυτό το εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη βίντεο, η tiktoker σφίγγει τα χείλη για να κρατήσει το φυσικό περίγραμμα των χειλιών τεντωμένο για μια ευκολότερη εφαρμογή του κραγιόν της. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιεί απλώς τον μειωμένο όγκο για να σχηματίσει τέλεια το περίγραμμα των χειλιών της.

Για ζουμερά χείλη

@jasminedaraphet

Reply to @ihateyou101_ i posted another tutorial a little before this one but lolz i wanted to do it again 😭 #lipliner #liptutorial #lipcombo #lips

♬ original sound – 💗𝙰 𝙺 𝙸 𝚁 𝙰 💗

Η χρήση εναλλασσόμενων πιο σκούρων και ελαφρύτερων περιγραμμάτων χειλιών και αποχρώσεων κραγιόν για την προσομοίωση γεμάτων, ζουμερών χειλιών είναι ένα hack που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. «Η δημιουργία ενός πιο σκοτεινού περιγράμματος και γωνίας διατηρώντας το κέντρο πιο ανοιχτό, τραβάει την προσοχή σε αυτήν την περιοχή και τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα», εξηγεί η tiktoker Jasmine Daraphet. Στο συγκεκριμένο τρικ είναι η τεχνική που έχει σημασία, παρά τα χρώματα, αναφέρει το byrdie.com, καθώς όσο το περίγραμμα είναι σε λίγο πιο βαθιά απόχρωση από τη σκιά του κραγιόν, τόσο περισσότερο θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Τεχνική όμπρε

Αυτό το hack αποτελεί τον ευκολότερο και πιο διασκεδαστικό τρόπο για να επαναλάβετε αυτά τα μόλις δαγκωμένα, ελαφρώς ξεθωριασμένα όμπρε χείλη που έγιναν δημοφιλή από τα είδωλα της K και J-pop. Αν και αρχικά βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι κάποιος σας κάνει πλάκα, τελικά, εκ του αποτελέσματος, όλα μοιάζουν να έχουν το λόγο τους που γίνονται. Έτσι, μόλις εφαρμόσετε το τέλειο κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας με το πινέλο του κονσίλερ βάψτε το περίγραμμα των χειλιών σας. Με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ ταμπονάρετε το κονσίλερ πάνω στο κόκκινο κραγιόν και θα έχετε το τέλειο όμπρε αποτέλεσμα που επιθυμείτε.