Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά beauty icons του Χόλιγουντ, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έχει μοιραστεί κατά καιρούς όλα τα μυστικά ομορφιάς της, που στην ηλικία των 52 χρόνων διατηρούν την επιδερμίδα της αρκετά φρέσκια και νεανική, ώστε να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού για πολλές γυναίκες.

Στη ρουτίνα περιποίησής της η Τζόουνς προσπαθεί να συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, ενώ μεγάλο μέρος καταλαμβάνει η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας της, αναφέρει το thelist.com.

Η ρουτίνα ομορφιάς της λαμπερής σταρ στην ουσία, αποτελεί έναν συνδυασμό DIY και προϊόντων που αγοράζει από το εμπόριο. Στην πραγματικότητα, η τυπική ρουτίνα της Κυριακής περιλαμβάνει περιποίηση των νυχιών της (την οποία κάνει μόνη της), μάσκα προσώπου και περιποίηση μαλλιών.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Τα DIY κόλπα ομορφιάς της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς διατηρεί ένα επαρκές απόθεμα φυσικών συστατικών στο «οπλοστάσιό» της αλλά και την κουζίνα της. Σύμφωνα με το thelist.com, η Τζόουνς καταπολεμά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές εφαρμόζοντας μέλι και αλάτι στο δέρμα της, με το μέλι να θεωρείται ένα από τα καλύτερα ελιξίρια ομορφιάς της φύσης, το οποίο απολεπίζει το δέρμα, μειώνει την ακμή και κλειδώνει την υγρασία, αναφέρει το Pure Wow.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Το τρικ με τη μπύρα για λαμπερά μαλλιά

Η Τζόουνς είναι επίσης μεγάλη φαν της χρήσης αιθέριων ελαίων, τα οποία συνδυάζει συχνά μεταξύ τους. Για υπέροχα μαλλιά, περιποιείται τα μαλλιά της με μέλι και μπύρα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια παλιότερα σε συνέντευξή της. Μάλιστα, πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα κόλπα περιποίησης μαλλιών στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το StyleCaster, η Μπέλα Θορν χρησιμοποιεί μπύρα ως ξανθυντικό μαλλιών, ενώ ακόμα και οι θρύλοι του κινηματογράφου Όντρεϊ Χέπμπορν και Μέριλιν Μονρόε φημολογούνταν ότι χρησιμοποιούσαν αυτό το hack, αναφέρει το thelist.com. Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε το συγκεκριμένο τρικ στα μαλλιά σας συμβουλευτείτε καλύτερα κάποιον ειδικό γιατί μπορεί, τελικά, να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα και να αποκτήσετε τελικά λιπαρά και ξεφλουδισμένα μαλλιά.