Ένα σκούρο χρώμα κραγιόν είναι η καλύτερη επιλογή για να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας τις μουντές ημέρες του φθινοπώρου, καθώς ταιριάζει απόλυτα ο συνδυασμός του με τα φθινοπωρινά χρώματα της γκαρνταρόμπας μας που βγαίνουν από τις ντουλάπες αυτή την εποχή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χρώματα και αποχρώσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα, ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας.

Η make-up artist Brittany Gharing παρουσιάζει τους καλύτερους συνδυασμούς και δίνει συμβουλές για να βρούμε την ιδανική απόχρωση για εμάς.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η Gharing προτείνει να ψάξετε για χρώματα που έχουν ως βάση τους το μωβ.

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα
Αναζητήστε ένα βαθύ μπορντό ή mahogany χρώμα κραγιόν, αν είστε από τις τυχερές που έχετε φυσικά μαυρισμένη επιδερμίδα. Μια καφετί κόκκινη βάση είναι το κλειδί γι’ αυτό τον τόνο.

Μέτρια/Μαυρισμένη επιδερμίδα

Ένα βαθύ δαμασκηνί δείχνει θαυμάσιο σε μέτρια ή μαυρισμένη επιδερμίδα.

Για να κάνετε το σκουρόχρωμο κραγιόν σας να λάμψει, σιγουρευτείτε ότι το make-up σας παρέχει πλήρη, καθαρή κάλυψη. Θέλετε να αποφύγετε τυχόν κοκκινίλες που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή από τα χείλη σας. Επίσης, αν τα χείλη σας είναι σκασμένα από το κρύο, ένα γυαλιστερό τελείωμα θα μπορούσε να καλύψει τη σκασμένη επιφάνεια.

Όσο για το μολύβι χειλιών, δε χρειάζεται να γεμίσετε ολόκληρα τα χείλη, απλά χρησιμοποιήστε το για να δώσετε καλύτερο σχήμα ή για να τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα.

Σκούρα επιδερμίδα

Για όσες έχετε αρκετά σκούρα επιδερμίδα, η Gharing προτείνει να επιλέξετε το χρώμα των βατόμουρων. Για να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση, ταμπονάρετε πολύ μικρή ποσότητα μαύρης σκιάς ματιών στο κέντρο των χειλιών. Θα προσθέσει μια ωραία πινελιά, που θα έρθει σε αντίθεση με τη σκούρα επιδερμίδα σας.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr