Αδιαμφισβήτητα το supermodel Ναόμι Κάμπελ αποτελεί πραγματικό θρύλο για το χώρο της μόδας, με την ομορφιά της να έχει προκαλέσει ήδη από τα πρώτα βήματά της στις πασαρέλες σε ηλικία μόλις 15 χρόνων τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά θαυμασμό. Στα 50 της, η επιδερμίδα του διάσημου και επιτυχημένου μοντέλου από τη Βρετανία δείχνει πιο φρέσκια και νεανική από ποτέ, κάνοντας τους πάντες να απορούν για το πώς το καταφέρνει.

Παρακάτω θα βρείτε τρεις τρόπους με τους οποίους η γαζέλα καλλονή αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου από πάνω της, τους οποίους μπορείτε να αντιγράψετε πολύ εύκολα αν θέλετε κι εσείς στα 50 σας να δείχνετε το ίδιο εντυπωσιακές.

Πάντα αφαιρεί το μακιγιάζ της

Στο κανάλι της στο youtube το supermodel αποκάλυψε ότι δεν παραλείπει ποτέ να αφαιρέσει το μακιγιάζ της. «Όταν πρόκειται για κάποια δουλειά το μακιγιάζ πηγαίνει πολύ βαθιά στους πόρους, γι’ αυτό φροντίζω να το αφαιρώ με σχολαστικότητα», έχει πει χαρακτηριστικά, ενώ στην περίπτωση που δεν έχει κάποια επαγγελματική υποχρέωση, επιλέγει να μην βάφεται καθώς της αρέσει να έχει καθαρό δέρμα.

Σωστή ενυδάτωση

Η σωστή και συστηματική ενυδάτωση αποτελεί το Α και το Ω για την Κάμπελ, γι’ αυτό και φροντίζει να ενυδατώνει την επιδερμίδα της συνεχώς, χρησιμοποιώντας κάθε είδους μάσκα. Πρόκειται για μία συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της, κάτι που εφαρμόζει από πολύ νεαρή ηλικία πριν ακόμη γίνει διάσημο supermodel.

Λατρεύει τα σπρέι προσώπου με ψευδάργυρο

Το μοντέλο ξεκινά τη ρουτίνα ομορφιάς της ψεκάζοντας το πρόσωπό της με ένα σπρέι για λιπαρό δέρμα με ψευδάργυρο λέγοντας στη Vogue πως «πρώτα, χρησιμοποιώ πάντα ψευδάργυρο». Ο ψευδάργυρος έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη βελτίωση της ακμής, ενώ λειτουργεί, επίσης, αποτελεσματικά και για τον έλεγχο της λιπαρότητας στην επιδερμίδα.