Με την κοινωνική αποστασιοποίηση να αποτελεί πλέον καθημερινότητα για όλους εδώ και καιρό, οι επιλογές DIY έχουν γίνει μια πραγματική λύση σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής μας, και κυρίως στις ρουτίνες ομορφιάς μας. Το TikTok, μάλιστα, κατάφερε να γίνει ο σύμμαχος της κάθε γυναίκας που αναζητά εύκολους τρόπους για να περιποιηθεί τον εαυτό της, κερδίζοντας το κοινό με τα έξυπνα κόλπα αναφορικά με την ομορφιά και το μακιγιάζ της.

Όπως για παράδειγμα τα tips διάφορων χρηστών, αναφορικά με το πώς μπορεί να πετύχει κανείς το τέλειο cat eye look εύκολα και γρήγορα, χωρίς να μουτζουρωθεί και να ταλαιπωρηθεί ιδιαιτέρως. Ένα look που η αλήθεια είναι ότι αν καταφέρεις να το κάνεις τέλειο, σίγουρα θα κεντρίσεις όλα τα βλέμματα στα μάτια σου. Στην αντίθετη περίπτωση, ωστόσο, τα αποτελέσματα μάλλον δεν θα είναι τα επιθυμητά. Αν θέλετε, λοιπόν, να πετύχετε το πιο φανταστικό cat eye δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω έξυπνα tips.

  • Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα με βαζελίνη για να διορθώσετε τη γραμμή, να την κάνετε πιο ίσια και έντονη.
  • Ορίστε πρώτα την εξωτερική γραμμή του cat eye και γεμίστε το κενό ενδιάμεσα από την περίμετρό του, για να μην μουτζουρωθείτε.
  • Για πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή αντικαταστήστε το υγρό eyeliner με μια σκούρα σκιά ματιών την οποία θα απλώσετε με ένα πινελάκι.
  • Όταν σχεδιάζετε το cat eye διορθώστε το περίγραμμα με λίγο κονσίλερ ώστε να κάνετε την γραμμή πιο έντονη και τα μάτια σας πιο σαγηνευτικά.