Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Μπιγιονσέ στην ηλικία των 39, και μετά από δύο εγκυμοσύνες -η δεύτερη με δίδυμα-, δείχνει πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.

Ποιο είναι το μυστικό που την κάνει να διατηρεί τόσο λαμπερή την επιδερμίδα της; Ο προσωπικός της μακιγιέρ Sir John αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Elle όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε και μπορείτε να αντιγράψετε από την εκρηκτική σταρ.

Αφαιρεί πάντα το μακιγιάζ πριν κοιμηθεί

Η Μπιγιονσέ έχει «εμμονή» με την βραδινή καθαριότητα του προσώπου της πριν κοιμηθεί. Όσο κουρασμένη ή ξενυχτισμένη κι αν είναι δεν παραβλέπει ποτέ το συγκεκριμένο βήμα.

Επιλέγει συγκεκριμένα σημεία για την εφαρμογή λάμψης στο πρόσωπό της

Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιλέγει συγκεκριμένα σημεία για να εφαρμόσει προϊόντα λάμψης στο πρόσωπό της. Έτσι, αποφεύγει το κέντρο του προσώπου το οποίο, σύμφωνα με τον Sir John, πρέπει να είναι πάντα ματ, καθώς στην αντίθετη περίπτωση το πρόσωπο φαίνεται αρκετά λιπαρό.

«Καλύπτει» τα κουρασμένα μάτια της

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Elle, η Αμερικανίδα σταρ είχε αποκαλύψει ότι για να κάνει τα μάτια της να φαίνονται ξεκούραστα χρησιμοποιεί μια χρυσή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της.