Αυτήν την χρονιά την τιμητική τους στο χώρο του μακιγιάζ έχουν τα έντονα μάτια, καθώς η καθιερωμένη χρήση της μάσκας για την προστασία του προσώπου μας επηρεάζει τις τάσεις και στο χώρο του μακιγιάζ.

Αν θέλετε, λοιπόν, να τραβήξετε τα βλέμματα όλων πάνω σας δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε μία από τις παρακάτω τάσεις στα μάτια σας και να είστε φυσικά μέσα στη μόδα, φορώντας ακόμη και τη μάσκα προστασίας!

Μεταλλικές σκιές

Μία από τις τάσεις που κυριάρχησαν προς το τέλος του 2020, φαίνεται ότι θα συνεχίσει την επιροή της και κατά το 2021. Το έντονο μακιγιάζ στο καπάκι του ματιού μπορεί να επιτευχθεί με μία μεταλλική σκιά, η μοβ απόχρωση είναι ιδιαιατέρως αγαπητή, ενώ για ακόμη πιο τολμηρά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστούν δύο μοβ αποχρώσεις σε μεταλλική υφή, μία πιο σκούρη και μία πιο ανοιχτή, για ένα πιο δημιουργικό και τολμηρό μοβ smokey eye.

Μάσκαρα με χρώμα

Μία μόνο μάσκαρα είναι αρκετή για να κάνει το βλέμμα σας πιο έντονο και θελκτικό. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να επιβαρύνετε το μακιγιάζ σας με σκιά, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να του δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα, μπορείτε να επιλέξετε τις μάσκαρα με χρώμα. Από τα χρώματα που αναδεικνύονται ως τα πιο κυρίαρχα και στις μάσκαρα το μοβ και μπλε.

Λαμπερά μάτια

Για εσάς που το χρώμα στα μάτια δεν ταιριάζει και τόσο στο στυλ και την προσωπικότητά σας, τα λαμπερά μάτια είναι αυτό που μπορεί να πάει το μακιγιάζ σας ένα επίπεδο πιο πέρα. Βάψτε, λοιπόν, το καπάκι των ματιών σας με μια γήινη neutral σκιά και εφαρμόστε ταμποναριστά λίγο από το lip gloss σας, στην ίδια απόχρωση, από πάνω. Το glossy αποτέλεσμα θα σας κάνει σίγουρα να λάμπετε!