Είτε το πιστεύετε είτε όχι η Κάιλι Μινόγκ διανύει το 52 έτος της ηλικίας της! Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο, η αυστραλιανή τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει ότι το μυστικό της για την τέλεια φόρμα και εμφάνισή της δεν είναι άλλο από μια σωστά ισορροπημένη υγιεινή διατροφή.

Άλλωστε η λαμπερή σταρ πολλές φορές έχει παραδεχτεί ότι είναι οπαδός των υγιεινών τροφίμων, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και μέσα από το λαμπερό της δέρμα.

Σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι ακολουθεί ένα σχέδιο διατροφής που περιλαμβάνει πολλά φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες, ενώ παραλείπει εντελώς τη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Για το πρωινό της, λοιπόν, η Μινόγκ επιλέγει φρυγανισμένο ψωμί με κατσικίσιο βούτυρο και πάστα αμυγδάλου.

Υποφέροντας από υπογλυκαιμία, το μεσημεριανό γεύμα για την τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεύματα της ημέρας. Έτσι, συνήθως απολαμβάνει ψητό ψάρι με λαχανικά ή ένα κομμάτι τόνου με πράσινη σαλάτα.

«Δεν είμαι οπαδός του πρόχειρου φαγητού και προτιμώ να ακολουθώ μια διατροφή με τροφές χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που ταιριάζει και με την υπογλυκαιμία μου», έχει αποκαλύψει στη Vogue της Αυστραλίας.

Το δείπνο της Μινόγκ, όπως θα περίμενε κανείς, είναι εξίσου υγιεινό όσο και τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας. Δεν προτιμά καθόλου το έτοιμο φαγητό και προετοιμάζει το «μενού» της ημέρας πάντα στο σπίτι. Για το βράδυ, λοιπόν, προτιμά συνήθως κάποια πρωτεΐνη, την οποία συνοδεύει με μια υπέροχη σαλάτα.

Ωστόσο, κάποιες φορές «κλέβει» λίγο την διατροφή της και απολαμβάνει ένα ζουμερό μπέργκερ, ενώ της αρέσει, επίσης, και ένα ποτήρι κρασί να συνοδεύει το δείπνο της.