Η 44χρονη ηθοποιός γνωστή για το ρόλο της στην ταινία «Η εκδίκηση της ξανθιάς» συγκρίνεται συνήθως με την 21χρονη κόρη της Ava, με πολλούς να αστειεύονται λέγοντας ότι μοιάζουν περισσότερο για αδερφές. Αυτό συμβαίνει επειδή η σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται πιο νέα από ποτέ.

Πώς καταφέρνει να έχει νεανική επιδερμίδα παρόλη την ταλαιπωρία που δέχεται το πρόσωπό της με το συνεχές μακιγιάζ; Απ’ ό,τι φαίνεται έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας της φροντίδας του δέρματος της, οπότε ακολουθεί μια πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης.

Όπως είχε δηλώσει και σε συνέντευξή της στο Glamour «είναι πολύ σημαντικό όσο μεγαλώνουμε και παρατηρούμε ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο πρόσωπό μας, να το ενυδατώνουμε και να χρησιμοποιούμε προϊόντα που φροντίζουν το δέρμα μας με τον καλύτερο τρόπο».

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι η διαδικασία που ακολουθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και αντιγράψτε τα βήματά της όσο το δυνατόν συντομότερα, αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε νεανική επιδερμίδα.

Καθαρισμός

Το πρώτο πράγμα που κάνει η Ρις όταν είναι να ξεκινήσει τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της είναι να το καθαρίσει πολύ καλά. Προτιμά ένα λαδάκι καθαρισμού, καθώς βοηθά στη διάσπαση των ακαθαρσιών που συνήθως παραμένουν στο δέρμα.

Μασάζ

Η σταρ του Χόλιγουντ χρησιμοποιεί ένα roller προσώπου για να κάνει απαλό μασάζ, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς η χρήση ενός κυλίνδρου μασάζ προσώπου μπορεί να μειώσει το πρήξιμο, το οίδημα των ματιών και τους μαύρους κύκλους, κάνοντάς σας να φαίνεστε νεότερες και πιο λαμπερές.

Ενυδάτωση

Μετά το μασάζ η Γουίδερσπουν ξεπλένει το πρόσωπό της με ζεστό νερό και το ενυδατώνει σωστά. Το βράδυ με μια ενυδατική κρέμα νυκτός και το πρωί με μια κρέμα με αντηλιακή προστασία. Κάτι που συμβουλεύει, επίσης, και την κόρη της Ava. «Απλώς της εξηγώ ότι ο τόνος και ο χρωματισμός του δέρματός αλλάζει καθώς μεγαλώνετε, ενώ αν αποκτήσετε και παιδιά μαζί τους έρχονται και κάποιες καφέ κηλίδες στο πρόσωπό σας. Οπότε, οτιδήποτε βοηθάει στον ομοιόμορφο τόνο του δέρματος είναι πραγματικά σημαντικό. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να φοράτε πολύ μακιγιάζ και να καλύπτετε το δέρμα σας εάν το φροντίζετε από τη στιγμή που είστε νέες», εξηγεί.