Το επιτυχημένο bazaar της Fullah Sugah ολοκληρώθηκε μετά από 15 μέρες με μεγάλη επιτυχία, αλλά μετά από απαίτηση πολλών πελατών παίρνει παράταση μέχρι και το Σάββατο 31/5.

Ακόμα περισσότερα καλοκαιρινά προϊόντα σε τιμές έως και -90% ! Φορέματα και σορτσάκια είναι μόνο λίγα από αυτά που θα δείτε σε μια βόλτα σας από το Bazaar. Μαγιό, jellies, γυαλιά ηλίου και τσάντες είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν τις αγορές σας, μαζί με ακόμα πάρα πολλά καλοκαιρινά προϊόντα.

Και για αυτές που θέλουν να κερδίσουν από τώρα για το χειμώνα, βρείτε και επιλεγμένα χειμερινά ρούχα και παπούτσια σε μεγάλη ποικιλία.

Επιπρόσθετα η Fullah Sugah προχωρά σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια» και από την Τετάρτη 28 έως και το Σάββατο 31/5, θα δωρίσει μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του Bazaar με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος και των ενεργειών του ΜΚΟ ΦΛΟΓΑ.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και να ενισχύσει τον οργανισμό μπορεί να φέρει στο χώρο του bazaar ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και βιβλία για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 1 έτους έως και 16 ετών. Η Fullah Sugah θα αναλάβει τη μεταφορά και την παράδοση τους στον οργανισμό «ΦΛΟΓΑ» .

Ας προσπαθήσουμε όλοι να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στα παιδιά που τόσο έχουν την ανάγκη μας.

Fullah Sugah: Σουλίου 74, Άγιος Δημήτριος 17342. Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00 και Σάββατο 9:00-17:00