Η Theramed, o ειδικός στις λύσεις 2 σε 1, παρουσιάζει την νέα οδοντόκρεμα Theramed 2in1 Complete Plus, η οποία συνδυάζει τα οφέλη οδοντόκρεμας και αντιβακτηριακού στοματικού διαλύματος, χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Η κλινικά ελεγμένη φόρμουλα υψηλής απόδοσης της Theramed 2in1 Complete Plus, παρέχει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή και προστασία στα δόντια και τα ούλα, δίνοντας μια αίσθηση επαγγελματικού καθαρισμού στο στόμα.

Παράλληλα, επανορθώνει και σκληραίνει το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας την εμφάνιση της τερηδόνας, της πέτρας και της πλάκας, ενώ την ίδια στιγμή λευκαίνει τα δόντια και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Η στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη, όχι μόνο για την υγεία των δοντιών, αλλά και για μια συνολική υγιή εμφάνιση που χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Για τους καταναλωτές, η ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή σημαίνει: καταπολέμηση των βακτηρίων και πρόληψη της τερηδόνας, της πλάκας και της ουλίτιδας. Τα λευκά δόντια και η δροσερή αναπνοή είναι μερικά ακόμη από τα οφέλη που αναζητούν οι καταναλωτές από την οδοντόκρεμά τους. Οι απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν θέσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά σε ότι αφορά τις οδοντόκρεμες.

Η νέα Theramed 2in1 Complete Plus δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί όλες αυτές τις ανάγκες και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την στοματική φροντίδα.

Επιπλέον, διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού, μια ειδική φόρμουλα υψηλής απόδοσης, η οποία αφαιρεί την πλάκα από την επιφάνεια των δοντιών, προστατεύοντάς τα από το σχηματισμό πέτρας.

Η αντιβακτηριδιακή δράση της νέας Theramed 2in1 Complete Plus βοηθά στην πρόληψη της ουλίτιδας και της φλεγμονής των ούλων, κάνοντας τα δόντια πιο λευκά και πιο γερά, χαρίζοντας φρέσκια αναπνοή που διαρκεί.

Η νέα Theramed 2in1 Complete Plus είναι διαθέσιμη στα καταστήματα λιανικής πώλησης.