Δωρεάν Προληπτικός Γυναικολογικός Έλεγχος και «τεστ Παπανικολάου» θα πραγματοποιηθεί τηνη Πέμπτη 25 Απριλίου και την Παρασκευή 26 στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Κορυδαλλού.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Στηρί-ΖΩ» σε θέματα πρόληψης υγείας από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, με φορέα υλοποίησης την Παιδική Πολυκλινική Πειραιά.

Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε γυναικολογικό έλεγχο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 210 4954814, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στις ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες και η Ένωση Γονέων προκειμένου να καλύψουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο εύρος του γυναικείου πληθυσμού, εξασφάλισαν δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο στην Παιδική Πολυκλινική Πειραιά κάθε Τρίτη και Πέμπτη.
Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλ. 210 4116624 και 210 4124707.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.