Τελευταία, βλέπουμε κορυφαία μοντέλα να επιλέγουν για τα μαλλιά τους ένα βαρύ bob καρέ. Βλέποντάς τις δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε ότι το καρέ πρέπει να επιστρέψει στον κατάλογο των πολυπόθητων κομμωτικών τάσεων για το 2013. Δεν ταιριάζει απαραίτητα σε όλα τα πρόσωπα αλλά σίγουρα δίνει χάρη και μας αναδεικνύει.

Γράφει ο Θοδωρής Οικονομάκης

Για μια γυναίκα που αναζητά την αλλαγή, αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν λίγες επιλογές όσον αφορά στο μήκος, μπορεί να δοκιμάσει ένα βαρύ καρέ σε ίσια γραμμή (straight cut) και μήκος μέχρι τους ώμους.

Σε στυλ καρέ μπορούμε να καταφέρουμε μία αλλαγή χωρίς να χάσουμε πολύ μήκος και ούτε την αίσθηση της θηλυκότητας που αυτό χαρίζει.

Κάθε είδος καρέ είναι διαχρονικό από μονό του, εκλεπτυσμένο και καθαρό…

Έτσι, ακόμη και χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε extra τεχνικής, όπως π.χ. μύτες, μπορείτε να έχετε ένα ξεχωριστό στυλ που πάντα κάθεται όμορφα.

Αν τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά από τους ώμους, μπορείτε να δώσετε στις άκρες λίγη κίνηση προς τα έξω με ένα ελαφρύ φιλάρισμα. Για να δημιουργήσετε αυτό το τέλειο στυλ, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή βούρτσα και σεσουάρ, είτε μερικά ζεστά ρόλεϊ.

Βέβαια, αν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά χρειάζεται περισσότερη δουλειά για την επίτευξη αυτού του στυλ, προκειμένου να πετύχουμε ένα wavy dirty look.

Επιλέξαμε κάποια μακριά καρέ και σας τα παρουσιάζουμε…

Θοδωρής Οικονομάκης
Προσωπολόγος – Hairstylist educator

Τον κ. Οικονομάκη μπορείτε να τον βρείτε στο ikonomakis κομμωτήρια + VIP στο πάτημα Χαλανδρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.ikonomakis.gr και τη σελίδα στο Facebook: facebook.com/ikonomakisgr