Τα ξανθά μαλλιά χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και εξατομικευμένης φροντίδας. Διατηρήστε το χρώμα, δώστε λάμψη και «χτίστε» τη δική τους άμυνα.

Αν έχετε ξανθά µαλλιά, επιλέξτε µια σειρά που θα περιλαµβάνει προϊόντα περιποίησης και styling τα οποία βοηθούν να «κλειδώσει» το χρώμα των µαλλιών σας.

Τα ξανθά µαλλιά, και ειδικότερα τα βαμμένα , χρειάζονται εξειδικευµένη περιποίηση η οποία θα βοηθήσει ώστε το χρώµα τους να παραμείνει λαμπερό και τα μαλλιά υγιή.

Τα σαµπουάν, κοντίσιονερ και οι µάσκες περιέχουν συστατικά που εµποδίζουν το κιτρίνισµα και προσφέρουν προστασία από τις δοµικές βλάβες που οδηγούν στο ξεθώριασµα.

Τα κοντίσιονερ και οι µάσκες συγκεκριµένα περιέχουν ενώσεις κρυστάλλων που περιβάλλουν την τρίχα και συµβάλλουν ώστε τα ξανθά µαλλιά να αποκτήσουν ένα ανάλαφρο ρεφλέ το οποίο θα θυµίζει φυσικές ανταύγειες.

Από την άλλη, τα εξειδικευµένα προϊόντα styling δεν καταστρέφουν την τρίχα αλλά προσφέρουν λάµψη και κράτηµα. Τα ξανθά µαλλιά «θαµπώνουν» εύκολα, γι’ αυτό και τα serum λάµψης είναι ιδιαιτέρως ευεργετικά.

Πηγή: myworld.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.