Πλούσιας υφής κρέμα χεριών που προσφέρει άμεση ανακούφιση, θρέψη και εντατική ενυδάτωση μακράς διάρκειας έως και 48 ώρες. Απορροφάται άμεσα, δίχως να αφήνει λιπαρότητα καλύπτοντας με ένα αόρατο πέπλο απαλότητας και προστασίας το δέρμα ενώ μειώνει τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντάς τους νεανικότερη όψη. Αποτελείται από ένα μίγμα βιομιμητικών λιπιδίων, ανάλογο της σύστασης των λιπιδίων της επιδερμίδας & φυτικών ελαίων που επιδιορθώνουν το φραγμό της κεράτινης στοιβάδας γεμίζοντας τα κενά των λιπιδίων που λείπουν και ανανεώνουν άμεσα και ορατά τον επιδερμιδικό φραγμό. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει:

  • Άμεση ενυδάτωση & μείωση των σημαδιών γήρανσης με τα Έλαια Αβοκάντο και Αμυγδάλου, με το πρώτο να συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, εξομαλύνοντας τις ουλές και την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας.
  • Εντατική ενυδάτωση με το μοριακό ενυδατικό πλέγμα PatcH2O από φυσικά βιοπολυμερή Γλυκερίνης, Ουρίας, Τρεχαλόζης & Σερίνης που σχηματίζει «second skin» εφέ στο δέρμα ώστε να αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και ταυτόχρονα δρα σε βάθος, δημιουργώντας μια δεξαμενή ενυδατικών παραγόντων που ελεγχόμενα και σταδιακά μεταφέρονται στην καρδιά της κερατίνης στοιβάδας.

Κλινικά αποδεδειγμένη ενυδατική δράση που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες με μια μόλις εφαρμογή!

  • Θρέψη χάρη σε ένα Μίγμα Φυτικών Λιπιδίων, βιομιμητικά των λιπιδίων της επιδερμίδας (με κεραμίδια, στερόλες, σκουαλένιο, φωσφολιπίδια κ.α), στο Βούτυρο Karite και το Ελαιόλαδο, συστατικά που όμως δεν αφήνουν λιπαρότητα στην επιδερμίδα!
  • Ανακούφιση του ερεθισμένου, αφυδατωμένου δέρματος με την Α-μπιζαμπολόλη, ένα δραστικό στο οποίο το χαμομήλι οφείλει την καταπραϋντική του δράση.
  • Με υπέροχο άρωμα από γιασεμί, ακακία, βανίλια και εσπεριδοειδή.

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση. Χωρίς parabens, γλουτένη, σιλικόνες, κεριά & πετροχημικά. Διατίθεται σε συσκευασία των 50 ml στα 7,80 ευρώ. Διανέμεται στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα & στο e-shop της YOUTH LAB.: youthlab.com.