Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν αποτελούν πια απαραίτητο αξεσουάρ μόνο των μοντέλων ή των τραγουδιστριών. Μέχρι τώρα ήταν δικό τους φετίχ αφού ταίριαζαν στο επαγγελματικό μακιγιάζ που επέλεγαν. Το τελευταίο διάστημα μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο προϊόντα για κάθε στιγμή της ημέρας. Ψεύτικες βλεφαρίδες που εντυπωσιάζουν, αλλά και απλές που χαρίζουν γοητεία στη ματιά σας. Για να τις χρησιμοποιήσετε πρέπει να καταρρίψετε ακόμη ένα μύθο: ότι είναι δύσκολο να τις «περάσετε» μόνες σας. Η τεχνολογία της ομορφιάς έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που είναι πλέον παιχνιδάκι. Αυτό που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε προσεκτικά τα απαραίτητα βήματα.

-Πριν τις τοποθετήσετε δοκιμάστε τες επάνω από τις δικές σας για να τσεκάρετε ότι έχουν το σωστό μήκος. Αν δείτε ότι είναι πιο μακριές, αφαιρέστε κάποιες τούφες από το τελείωμα τους με ένα λεπτό ψαλιδάκι. Στη συνέχεια τοποθετήστε αρκετή στρώση από μαύρη μάσκαρα στις κανονικές σας βλεφαρίδες και απλώστε με μεγάλη προσοχή μια μαύρη γραμμή eyeliner στις ρίζες των βλεφαρίδων με κατεύθυνση που σβήνει αρκετά έξω από το κανονικό περίγραμμα.

-Μετά κολλήστε τη βλεφαρίδα επάνω στο χέρι σας και με το πινέλο του eyeliner τονίστε τη βάση της με το ίδιο μαύρο χρώμα που απλώσατε και στα μάτια σας. Τοποθετήστε την ειδική κόλλα στη βάση των βλεφαρίδων, στην απαιτούμενη ποσότητα που γράφει η συσκευασία, και περιμένετε 20 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει.

-Έπειτα εφαρμόστε την κατά μήκος των βλεφαρίδων και κολλητά με τη ρίζα τους ώστε να φαίνεται φυσιολογικό το αποτέλεσμα. Τέλος, με απαλές κινήσεις σταθεροποιήστε τες στα σημεία που σας βολεύει.

-Μην αγχωθείτε αν φαίνεται η λευκή κόλλα. Σύντομα θα στεγνώσει και θα εξαφανιστεί.

Πηγή: myself.gr