H ιστορία ξεκινά με ένα φυσικό αρωματισμένο σαπούνι με το όνομα Le Petit Marseillais… Η ιστορική γαλλική μάρκα με ιστορία και παράδοση πάνω από έναν αιώνα στην τέχνη της σαπωνοποιίας επαναλανσαρίστηκε το 1986 από τα Laboratoires Vendome, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Γρήγορα επεκτάθηκε σε όλες τις κατηγορίες καθαρισμού και περιποίησης μαλλιών και σώματος.

To Le Petit Marseillais, μια μάρκα με «μοναδική προσωπικότητα», χαρακτηρίζεται από τρία κύρια χαρακτηριστικά που αντανακλούν αυτό που είναι: το αυθεντικό, αγνό και αποτελεσματικό σαπούνι Μασσαλίας, τον μικρό ναύτη που αγναντεύει τη θάλασσα ως λογότυπο και τη φρεσκάδα και τα αρώματα του Γαλλικού Νότου!

Le Petit Marseillais Αφρόλουτρα και Ενυδατικά Σώματος


Αφρόλουτρα

Το Le Petit Marseillais ανανεώνει τη σειρά καθαρισμού σώματος φέρνοντας ένα νέο αφρόλουτρο, που αποτυπώνει μια αγαπημένη μυρωδιά του Νότου, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και απαλή.
Το Ροδάκινο & Νεκταρίνι θα γίνει ο νέος αγαπημένος συνδυασμός που έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Αφρόλουτρα Σώματος Le Petit Marseillais.

Η νέα συνταγή του Le Petit Marseillais: Λευκό ροδάκινο και Νεκταρίνι

Το διάφανο αυτό αφροντούς καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και την ενυδατώνει. Η ελαφριά υφή του ξεπλένεται εύκολα, ενώ ο πλούσιος αφρός του ελευθερώνει ένα γευστικό και δροσερό άρωμα. Οι φρουτώδεις νότες ξυπνούν τις αισθήσεις και φέρνουν στο νου ευχάριστες καλοκαιρινές μνήμες!

Συστατικά:
Πλούσιο σε βιταμίνες, το λευκό ροδάκινο είναι διάσημο για τις απαλυντικές του ιδιότητες. Το νεκταρίνι, συνεισφέρει τις τονωτικές του ιδιότητες σε μια αξεπέραστη συνταγή. Προτ. Λ.Τ.:  3,97 ευρώ
 
Ενυδατικά σώματος

Η ιστορική γαλλική μάρκα με ιστορία και παράδοση πάνω από έναν αιώνα στην τέχνη της σαπωνοποιίας προσφέρει δύο σειρές για την περιποίηση της ξηρής και της πολύ ξηρής/ταλαπωρημένης επιδερμίδας.

1. Για Ενυδάτωση: με Βούτυρο Καριτέ, Γλυκό Αμύγδαλο & Έλαιο Αργκάν
2. Για Εντατική Ενυδάτωση: με Aloe Vera, Καριτέ & Κερί Μέλισσας

Οι νέες συνταγές του Le Petit Marseillais για ενυδάτωση αγκαλιάζουν την επιδερμίδα με τις πλούσιες αρωματικές τους ιδιότητες.

Καριτέ, Χαμομήλι & Γάλα Σύκου
Για να φροντίσει τις πολύ ξηρές επιδερμίδες, το Le Petit Marsellais συνδύασε τρία συστατικά από το Γαλλικό Νότο:
Bούτυρο Καριτέ, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, Αιθέριο Έλαιο Χαμομηλιού που καταπραΰνει και Γάλα Σύκου που ενυδατώνει την επιδερμίδα. Η μεταξένια υφή του απορροφάται αμέσως και ενυδατώνει, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική και απαλή. Ενώ το άρωμα του είναι ζεστό, αισθησιακό και χαλαρωτικό. Προτ. Λ.Τ.:  5,35 ευρώ

Aμύγδαλο, Γκρέιπφρουτ/Περγαμόντο & Αλόε Βέρα
Για να φροντίσει τις κανονικές/ξηρές επιδερμίδες, το Le Petit Marsellais συνδύασε τρία συστατικά από το Γαλλικό Νότο:

Γλυκό Αμύγδαλο, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, Αιθέριο Έλαιο Γκρέιπφρουτ και Περγαμόντου για αναζωογόνηση και Αλόε Βέρα για ενυδάτωση.

Η μεταξένια υφή του απορροφάται αμέσως και ενυδατώνει, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαστική και απαλή. Ενώ το άρωμα του τονώνει και αναζωογονεί. Προτ. Λ.Τ.:  5,35 ευρώ

Aνακαλύψτε τις συνταγές της φύσης που κρύβονται στα προϊόντα, μάθετε μυστικά & tips για να γίνεται «Ένα με τη Φύση» και φτιάξτε το δικό σας κήπο στο νέο διαδικτυακό Γαλλικό Νότο του Le Petit Marseillais!

Επισκεφτείτε το www.lepetitmarseillais.gr και αφεθείτε σε μια μαγική εμπειρία.