Η Natasha Crown από τη Σουηδία έχει εμμονή με τα πολύ μεγάλα οπίσθια.

«Ήμουν 20 όταν έκανα την πρώτη μου επέμβαση και ναι μπορώ να πω ότι εθίστηκα. Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί όταν ξυπνάω είναι να κοιτάζω τα οπίσθιά μου στον καθρέπτη. Ίσως έχω κάποια σωματική δυσμορφία ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν αισθάνομαι πως είναι τόσο μεγάλα. Σίγουρα θέλω μεγαλύτερα», λέει στη σειρά All 4, Plastic and Proud.

natasha1

Η 24χρονη μεγάλωσε στο Γκέτεμποργκ στη Σουηδία και ήταν πάντα δημοφιλής. Όπως λέει, έχει κάνει τρεις αισθητικές επεμβάσεις στα οπίσθια, έχει γεμίσει τα χείλη της, ενώ έχει κάνει και άλλες παρεμβάσεις στο σώμα της.

«Είναι το καλύτερο συναίσθημα νομίζω. Τα οπίσθιά μου με κάνουν να αισθάνομαι σέξι και δυνατή», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Οι γονείς της ανησυχούν και της έχουν πει πολλές φορές πως έτσι κάνει ζημιά στο σώμα της και πως θα πρέπει να σταματήσει, ωστόσο, η Natasha δεν συμφωνεί μαζί τους.

«Είναι δύσκολο να με βλέπουν να αλλάζω. Μερικές φορές υπήρξαν σκληροί μαζί μου και μου έλεγαν πως “μοιάζω με αγελάδα”. Δεν καταλαβαίνουν γιατί το κάνω και αυτό που τους λέω είναι: “Πώς μπορείτε να μιλάτε έτσι για την ίδια σας την κόρη”. Εντάξει, αυτή είναι η άποψή σας αλλά εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω γιατί με κάνει ευτυχισμένη», εξομολογείται η 28χρονη.

natasha3

Από την πλευρά του ο πλαστικός της χειρουργός, Dr Berne υποστηρίζει πως η Natasha γνωρίζει τι κάνει και ξέρει τι θέλει. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως αναφέρει, οι γιατροί πρέπει να είναι «προσεκτικοί  και να μην κάνουν επεμβάσεις σε οποιονδήποτε χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας ή είναι ευάλωτος».

natasha4 natasha5 natasha2