Αφράτο και πολύ νόστιμο, κάτι σαν τυρόψωμο…

Υλικά:

* 2 φλ. τσαγιού τριμμένο κασέρι
* 1½ φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό
* 3 αυγά
* 2 κ.σ. μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
* 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος
* 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση:

1. Σε μπολ βάζουμε τα αυγά και τη μαργαρίνη και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη για 3΄-4΄. Προσθέτουμε το αλεύρι, το δυόσμο, το κασέρι και στο τέλος το μπέικιν πάουντερ. Τελειώνουμε το ζύμωμα με το χέρι ν’ αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά.
2. Λαδώνουμε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για περίπου 35΄.

Πηγή: sintagespareas.gr