«Αυτή είναι η στιγμή σας. Μέσα σε κάθε υπέρβαρη γυναίκα, κρύβεται η γυναίκα που ξέρει ότι μπορεί να γίνει. Ήρθε η ώρα να σας ρωτήσω: «Αν όχι τώρα, πότε;». Είσαι έτοιμη; Ας το κάνουμε μαζί».

Με τα λόγια αυτά υποδέχεται η Oprah Winfrey στην ιστοσελίδα μεγάλης εταιρείας αδυνατίσματος, όλους εκείνους που θέλουν να χάσουν βάρους.

Μάλιστα μέσω ειδικής εφαρμογής η 62χρονη τηλεπαρουσιάστρια μοιράστηκε με τον κόσμο τα τρικ που ακολούθησε για να χάσει περίπου 15 κιλά.

Ως επίσημη εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε στα μέλη που συμμετείχαν στην on line συζήτηση και τα προσκάλεσε σε «ένα ταξίδι απώλειας των περιττών κιλών» δίνοντας μερικές συμβουλές για το πώς αυτή κατάφερε να πετύχει το στόχο της από την αρχή της χρονιάς.

«Αυτό που ήθελα να κάνω σήμερα είναι να μιλήσω με μέλη που έχουν νικήσει, με μέλη που συνεχίζουν να αγωνίζονται. Νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε πολλή έμπνευση, κουράγιο και το κίνητρο για να συνεχίσετε από ανθρώπους που έχουν καταφέρει τους στόχους τους και που συνεχίζουν», έγραψε. Όπως είπε μία εναλλακτική λύση για την πρόσληψη υδατανθράκων είναι το να τρως κολοκυθάκια κομμένα σαν σπαγγέτι βρασμένα με πολύ λίγα νούντλς ή πουρέ από κουνουπίδι στον οποίον μπορείς να προσθέσεις και μία μικρή πατάτα για καλύτερη γεύση και υφή.

Σύμμαχό της στην απώλεια των κιλών ήταν και τα θαλασσινά, αλλά αυτό που ανακάλυψε, όπως είπε, είναι οι μαγικές δυνάμεις του νερού.