Αυτή η γυναίκα θα σας εκπλήξει! Αν με μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες νομίζετε ότι είναι κάτω από 30 χρονών, τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Η Zhang Tingxuan είναι 44 ετών, είναι συγγραφέας βιβλίων για τη φυσική κατάσταση και φαίνεται δεκαετίες νεότερη χάρη στην αγάπη της για την καλή φυσική κατάσταση, όπως λέει η ίδια.

Η βρετανική Mirror, δημοσιεύει τις φωτογραφίες της γυναίκας, η οποία είναι και μητέρα δύο παιδιών και στις οποίες βέβαια μοιάζει κατά πολύ νεότερη από την ηλικία της με ένα πρόσωπο απολύτως νεανικό. Έχει μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών στην Ταϊβάν και στην ηπειρωτική Κίνα και συχνά την αποκαλούν «όμορφη μαγική γυναίκα».

Η «βασίλισσα της γυμναστικής», όπως αποκαλείται, υποστηρίζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Weibo (κάτι σαν το Twitter) ότι γεννήθηκε το Μάιο του 1971. Είναι φανατική με τη γυμναστική και έχει ένα 13χρονο γιο και μια 9χρονη κόρη. Τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν για πρώτη φορά μαζί της το 2012 όταν ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της.

Όταν οι φωτογραφίες που ανέβασε και στις οποίες δεν είχε ίχνος μακιγιάζ έγιναν viral, η ίδια άρχισε να αποκτά φήμη και να γίνεται γνωστή στο διαδίκτυο, αλλά και στην τηλεόραση λόγω της εμφάνισής της, ενώ ξεκίνησε να γράφει και βιβλία.

Η αθλητική μητέρα ποζάρει συχνά με εξοπλισμό γυμναστικής και σύμφωνα με το δημοσίευμα πολλές γυναίκες έχουν εμπνευστεί από αυτήν και θέλουν να αποκτήσουν τη δική της φυσική κατάσταση.

Όπως λέει, κατάφερε να χάσει 22 κιλά μετά τη δημιουργία του δικού της προγράμματος φυσικής κατάστασης το οποίο μπορεί να το ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε και μάλιστα σε όποιο χώρο και αν βρίσκεται σε λιγότερο από 6 λεπτά! Πέρυσι εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Γίνε λεπτός σε 6 λεπτά» στο οποίο μοιράζεται τα μυστικά της για την αερόβια γυμναστική. Η ίδια τονίζει επίσης: «Η άσκηση δεν θα πρέπει να περιορίζεται από τον χρόνο και τον χώρο. Όσο το σκέφτεστε αυτό θα μπορείτε να κρατάτε το σώμα σας σε καλή φυσική κατάσταση». Επιπλέον μία από τις συμβουλές της είναι να μην αφήνει ποτέ κανείς τον εαυτό του λιμοκτονεί και να διατρέφεται σωστά.

Βέβαια η απορία πολλών είναι πώς εκτός από το σώμα διατηρεί τόσο καλά και το πρόσωπο της με αρκετούς να λένε πως ακόμη και τα γονίδια παίζουν το ρόλο τους… Κάποιοι πάντως αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι τόσο ετών. jgf02 jgf03 jgf04 jgf05 jgf06 jgf07 jgf08 jgf09 jgf10 jgf11