Δώστε τη δική σας πινελιά στα πασχαλινά σοκολατένια αυγά και κάντε τα ακόμα πιο λαχταριστά!

ΥΛΙΚΑ

4 πασχαλινά σοκολατένια αυγά (7,5 εκ. μήκος)
100 γρ. τυρί κρέμα
3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κονσέρβα (300 γρ) με μισά ροδάκινα στραγγισμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χωρίζουμε τα αυγά στη μέση. Χτυπάμε σε ένα μπολ με σύρμα το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη άχνη.
Στραγγίζουμε καλά τα ροδάκινα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Κρατάμε στην άκρη 4 από τα μισά ροδάκινα που έχουν την καλύτερη εμφάνιση. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα και τα προσθέτουμε στο μείγμα της κρέμας.

Γεμίζουμε τα μισά αυγά και βάζουμε στη μέση ένα μισό ροδάκινο. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν τα σερβίρουμε.

Πηγή: syntagies.gr