Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών υποστηρίζει ότι κερδίζει 58.000 ευρώ τον χρόνο με εργασία μόνο έξι ωρών την εβδομάδα, ενώ δεν διαθέτει και σχετικό πτυχίο Πανεπιστημίου, το οποίο δεν απέκτησε εξαιτίας μιας σειράς ατυχών περιστατικών.

Η Roma Norriss είναι ειδικός σε θέματα γονικής μέριμνας και με βάση την The Sun υποστήριξε πως χρεώνει περίπου 300 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες της, ενώ δεν μπορεί να εργαστεί περισσότερο από έξι ώρες σε εβδομαδιαία βάση, εξαιτίας νευρολογικής πάθησης.

«Αρρώστησα πριν από τέσσερα χρόνια και πρέπει να φροντίζω την υγεία μου. Όμως όταν επανέλθω πλήρως σε φόρμα, θα βγάζω τα διπλάσια», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν το 2002, όταν σταμάτησε να σπουδάζει στο King’s College του Λονδίνου, λόγω προβλημάτων υγείας. Μετά από ένα χρόνο προσπάθησε να επιστρέψει, αλλά έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Έπειτα από λίγο καιρό έκανε ακόμη μια απόπειρα να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Sussex, όμως την μέρα που ξεκίνησαν τα μαθήματα πετούσε για Ιαπωνία, οπότε έχασε κι αυτή την ευκαιρία. Εντούτοις, ξεκίνησε να εργάζεται σε δουλειές που αφορούσαν τη γονική μέριμνα και εκπαιδεύτηκε ως σύμβουλος θηλασμού στο National Childbirth Trust.

Πλέον, διαθέτει εμπειρία 20 ετών και είναι ειδικός σε θέματα γονικής μέριμνας, ενώ συχνά αναρτά περιεχόμενο στο διαδίκτυο με σχετικές συμβουλές προς τους γονείς.