Νέα χρονιά, νέα ντουλάπα! Οι πασαρέλες για την επερχόμενη άνοιξη και οι celebrity εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έχουν αρχίσει ήδη να διαμορφώνουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το νέο έτος.

Γι’ αυτό πριν βγείτε στην αγορά (μην ξεχνάτε πως σε λίγες μέρες έρχονται και οι εκπτώσεις), πάρτε έμπνευση και βάλτε στόχο να είστε full in fashion και το 2024!

Φιόγκοι και 3D λουλούδια

Το 2024 φαίνεται πως θα είναι μια χρονιά γεμάτη κοριτσίστικες πινελιές, καθώς οι πασαρέλες από τους οίκους μόδας ήταν γεμάτες από φιόγκους, κορδέλες, βολάν και λουλούδια. Δεδομένου ότι πρόκειται για έντονα σχέδια, σε περίπτωση που δεν είστε τόσο τολμηρές, σας προτείνουμε να τα υιοθετήσετε σε μικρές λεπτομέρειες, όπως στα μαλλιά σας.

Εδώ θα βρείτε όμορφα χτενίσματα με φιόγκους: «Bow stacking»: Η νέα τάση στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2024

Επιστροφή στα θρανία

Αδιαμφισβήτητα, οι συγκεκριμένες φούστες δίνουν «Britney Spears – Hit me baby one more time» vibes. Από την περσινή σεζόν που έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους, οι μίνι φούστες με πιέτες έκλεψαν τις καρδιές μας. Συνεχίζουν να είναι trendy και εμείς τις φοράμε για μοναδικά looks που αντλούν έμπνευση από τα 00s.

Διαφάνεια στη διαφάνεια

Τα διάφανα ρούχα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες του 2024 κι εμείς θεωρoύμε ότι ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσουμε. Με το σωστό layering πάνω ή κάτω από άλλα κομμάτια, μπορείτε να πετύχετε σικ εμφανίσεις γεμάτες θηλυκότητα.

Παγιέτα παντού

Σας το είχαμε πει: η παγιέτα είναι η πρωταγωνίστρια του 2024 και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ . Φέτος θα την εντάξουμε σε ρούχα ή αξεσουάρ και θα λάμπουμε κυριολεκτικά.

Αν θέλετε να δείτε τα καλύτερα παγιετένια κομμάτια, τότε διαβάστε εδώ: Παγιέτες: Πώς να τις εντάξετε στις καθημερινές εμφανίσεις σας

Kitten Heels

Αυτή η τάση στα παπούτσια είναι για όσες δεν αντέχουν τις ψηλοτάκουνες γόβες (και είμαστε πολλές). Πρόκειται για τα kitten heels, τα χαριτωμένα τακουνάκια ύψους 2-3 εκατοστών που θα σας βολέψουν σε ουκ ολίγες περιστάσεις, όπως τις φορές που έχετε κανονίσει κάποια έξοδο μετά τη δουλειά.

Κι αν θέλετε να εμπνευστείτε για το πώς να τελειοποιήσετε το στιλ σας όταν έχετε κανονίσει after work drinks, πάρτε ιδέες από εδώ: 5 απλοί τρόποι για να μετατρέψετε την πρωινή σας εμφάνιση σε βραδινό outfit

Πηγή: Glamour