Αν μας ρωτούσαν ποιο αξεσουάρ θα κυριαρχήσει παντού το 2024, αυτό θα ήταν σίγουρα οι φιόγκοι. Φιόγκοι στα μαλλιά, φιόγκοι στα ρούχα, φιόγκοι στο μανικιούρ, φιόγκοι γενικά παντού.

Γενικά, μια νέα χρονιά σημαίνει 12 ολόκληρους μήνες νέων τάσεων στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Το 2023, για παράδειγμα στα μαλλιά κυριάρχησε το χρώμα pumpkin spice, ενώ στο skincare κορυφαία τάση αποτέλεσε η συνέχιση του skinimalism που είχε ήδη ξεκινήσει από το 2022. Έτσι, οι προγνώστες τάσεων κάνουν ήδη εικασίες για το τι θα φέρει το 2024.

Τα αξεσουάρ μαλλιών που θα κυριαρχήσει τη χρονιά που μας έρχεται είναι εδώ και καιρό ένας διασκεδαστικός και κομψός τρόπος για να απογειώσετε ένα χτένισμα και, σύμφωνα με το Pinterest, το επόμενο έτος θα έχει να κάνει με τους φιόγκους -και όχι μόνο στα μαλλιά μας, αλλά και στα ρούχα μας.

Φιόγκοι στα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ για το 2024

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έκθεση «2024 Pinterest Predicts» και δημοσιεύει το Marie Claire UK, «οι Millennials και η Gen Z θα στολίσουν τα ρούχα, τα παπούτσια, τα μαλλιά και τα κοσμήματά τους με αυτή την τόσο σικ λεπτομέρεια. Μικρούς ή μεγάλους, η επόμενη χρονιά φέρνει φιόγκους για όλους».

Κάτι που έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται αν αναλογιστεί κανείς ότι οι αναζητήσεις στην εφαρμογή για «bow aesthetic» αυξήθηκαν κατά 55% και «bow outfit» κατά 190% μεταξύ Σεπτεμβρίου 2021 και Αυγούστου 2023. Είτε επιλέξετε έναν υπερμεγέθη φιόγκο είτε πολλούς μικρούς στα μαλλιά σας, να είστε σίγουρες ότι θα έχετε υιοθετήσει το απόλυτο trend του 2024 για τα μαλλιά.

Ακόμη και αν δεν φοράτε αξεσουάρ μαλλιών τόσο συχνά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εκτιμήσετε έναν κομψά στυλιζαρισμένο φιόγκο, ένα σκουφάκι ή μια κορδέλα για το κεφάλι.

Με το νέο έτος να απέχει μόλις λίγες ημέρες, ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εμπνεύσεις για φιόγκους στα μαλλιά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να υιοθετήσετε το όμορφο και σικ λουκ με φιόγκους στα μαλλιά -και όχι μόνο όπως όλα δείχνουν για τη νέα χρονιά!