Με περισσότερες από 3,4 εκατομμύρια αναζητήσεις για το #pumpkinspicehair στο TikTok, όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί; Σύμφωνα με τη βρετανική Marie Claire, ένα μείγμα από λαμπερό χάλκινο, πλούσιο κόκκινο της κανέλας και μια κρεμώδης υποψία σκούρου ξανθού, αποτελεί την πιο γαλακτώδη εκδοχή των πιο ζωντανών κόκκινων αποχρώσεων που είδαμε να κυριαρχούν σε δημοτικότητα τους προηγούμενους μήνες.

Pumpkin spice: Ποιο χρώμα ακριβώς είναι η πιο trendy επιλογή που έχετε αυτήν τη στιγμή

https://www.instagram.com/p/CvGy15sOFfd/

«Με περισσότερο βάθος από το μέσο χάλκινο, τα μαλλιά σε pumpkin spice χρώμα είναι μια πανέμορφη απόχρωση που κολακεύει όλες τις γυναίκες», εξηγεί η hair stylist και colorist Mary Forester. Και όπως το κλασικό pumpkin spice latte χρησιμοποιεί ένα μείγμα συστατικών για να δημιουργήσει το φθινοπωρινό του μείγμα, έτσι και το χρώμα μαλλιών με την αντίστοιχη ονομασία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό αποχρώσεων για να δώσει τη ζεστή αυτή διάσταση.

«Ένα μείγμα πιο απαλών αποχρώσεων μαόνι (μαζί με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις χάλκινου) υποστηρίζει τα μαλλιά σε pumpkin spice τόνο, δημιουργώντας μια πιο πλούσια λάμψη».

Όσο για τις σταρ που έχουν υιοθετήσει ήδη την τάση; «Λατρεύω τη Sydney Sweeney ως κοκκινομάλλα και νομίζω ότι η τάση pumpkin spice ταιριάζει τόσο καλά στο χρώμα της», λέει η Mary. «Εξακολουθώ, επίσης, να έχω εμμονή με τη στιγμή που η Emily Ratajkowski είχε κόκκινα μαλλιά, η οποία δείχνει πώς το pumpkin spice λειτουργεί ως εξαιρετική απόχρωση και βάθος και για τα πιο σκούρα μαλλιά».

Πώς να ζητήσετε το χρώμα από τον κομμωτή σας

Αν νιώθετε έτοιμες να βάψετε τα μαλλιά σας στο συγκεκριμένο χρώμα, αλλά δεν είστε σίγουρες τι να ζητήσετε μόλις βρεθείτε στο κομμωτήριο, πρέπει να γνωρίζετε ότι το κλειδί για τα pumpkin spice μαλλιά είναι η ζεστασιά. «Πολλές από τις πελάτισσές μου λένε ότι θέλουν να κάνουν χάλκινα τα μαλλιά τους, αλλά όχι τζίντζερ -και το pumpkin spice αποτελεί στην πραγματικότητα η τέλεια απόχρωση για ένα ουδέτερο σημείο εκκίνησης», λέει η Mary.

Όσο για τις συγκεκριμένες αποχρώσεις; «Ζητήστε από τον κομμωτή σας κάτι που να έχει έναν ζεστό, πλούσιο τόνο με βάθος», εξηγεί η Mary. «Ένα μείγμα χάλκινου, χρυσού και μαόνι αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό».