Αν αυτές τις μέρες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά θέλετε να κάνετε πιο glam εμφανίσεις στη δουλειά ή στις βόλτες που έχετε κανονίσει, τότε ένας τέλειος τρόπος για να το πετύχετε είναι να φορέσετε παγιέτα. Ίσως, σας ακούγεται υπερβολικό, αλλά πιστέψτε μας: η παγιέτα μπορεί να φορεθεί και στα καθημερινά outfits!

Είτε στα αξεσουάρ είτε στα ρούχα, η παγιέτα θα σας δώσει τη λάμψη που χρειάζεστε, για να φτιάξει το κέφι σας και να νιώσετε το πνεύμα των εορτών. Παρακάτω θα δείτε πώς να βάλετε την παγιέτα σε όλα σας τα looks.

Πλισέ φούστα με παγιέτα

Marks And Spencer όμπρε πλισέ μάξι-μίντι φούστα με παγιέτες €52,49

Με το σωστό styling, η πλισέ φούστα με παγιέτα μπορεί να υποστηρίξει άνετα ένα καθημερινό look. Μπορείτε να συνδυάσετε μία μακριά φούστα με παγιέτες με λευκό πουλόβερ ή πουκάμισο, ένα μακρύ παλτό και μπότες.

Πουλόβερ με παγιέτες

Accesss Fashion μπλούζα πλεκτή V με πούλιες €99,00

Το παγιετένιο πουλόβερ μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους. Ένας από αυτούς, είναι να επιλέξετε ένα oversized πουλόβερ με παγιέτες και να το συνδυάσετε με λευκό πουκάμισο από μέσα και μαύρο στενό παντελόνι. Έτσι, μαζί με το μπουφάν σας και τα αρβυλάκια σας θα έχετε κάνει μία συνολικά άψογη εμφάνιση που θα σας κρατήσει ζεστές και λαμπερές.

Ζακέτα με κεντητή παγιέτα

Bill Cost ζακέτα παγιέτα με κουμπί κόσμημα €165,00

Η ζακέτα με παγιέτες έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Για πρωί, μπορείτε να τη συνδυάσετε με ένα σκούρο τζιν και ένα ωραίο top. Για βράδυ, θα τη συνδυάσετε είτε με μια στενή φούστα είτε με ίσιο παντελόνι. Η λεπτομέρεια στα κουμπιά δίνει την αίσθηση του κολιέ, οπότε επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώσετε το look σας με σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια αντί για κάποιο κολιέ.

Μπλούζα φουλ στην παγιέτα

Lynne Μπλούζα από παγιέτες €109

Η μπεζ παγιέτα είναι για τις γυναίκες που θέλουν να είναι απαστράπτουσες στις καθημερινές τους βόλτες. Με ένα λευκό παντελόνι και ένα λευκό παλτό, η εμφάνισή σας θα είναι τόσο λαμπερή που θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Tip! Για να ξεχωρίσετε ακόμα περισσότερο, επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν. Τα κόκκινα χείλη θα κάνουν τρομερή αντίθεση σε συνδυασμό με την ολόλευκη εμφάνισή σας.

Τσάντα κεντημένη με παγιέτες

Pull & Bear γυαλιστερή τσάντα ώμου €22,99

Αν τα ρούχα με παγιέτες σας φαίνονται υπερβολή και κάπως δεσμευτικό, τότε μπορείτε να εντάξετε την παγιέτα στα αξεσουάρ των εορταστικών σας outfit και όχι στα ρούχα. Η παραπάνω τσάντα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για κάθε μέρα, καθώς έχει το σωστό μέγεθος που θα σας βολέψει είτε στη δουλειά είτε στη βόλτα.

Tip! Στην αγορά κυκλοφορούν και άλλα λαμπερά αξεσουάρ με παγιέτα. Μπορείτε να βρείτε παγιετένιες καρφίτσες, κοκαλάκια για τα μαλλιά ή κάλτσες με παγιετένιες λεπτομέρειες. Αυτές οι μικρές πινελιές θα σας δώσουν μια festive διάθεση.