Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και οι γιορτές επιτάσσουν να είμαστε λίγο πιο προσεγμένοι και λαμπεροί! Αν μάλιστα το πρόγραμμά σας για σήμερα λέει εξόδους, party και καλοπέραση, τότε ένα όμορφο και κομψό χτένισμα και ένα ταιριαστό make up είναι απαραίτητα για μία εορταστική εμφάνιση.

Αν ψάχνετε για το τέλειο χτένισμα και μακιγιάζ της τελευταίας στιγμής αλλά ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, τα παρακάτω κόλπα θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε γρήγορα και εύκολα για κάθε περίσταση, χαρίζοντάς σας κομψότητα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε. Εμπνευστείτε από τις creators του TikTok για να πετύχετε μια glam εμφάνιση που θα σας αναδείξει στο έπακρο!

Η όμορφη χριστουγεννιάτικη κοτσίδα

Αυτή η κοτσίδα θα σας βολέψει απόλυτα στην έξοδο της παραμονής των Χριστουγέννων, καθώς με τα μαλλιά σας ψηλά δεν θα ανησυχείτε για το πώς θα φαίνονται σε λίγες ώρες, εξαιτίας την υγρασίας ή της ζέστης του χώρου που θα βρίσκεστε. Η Holly Jai μας προτείνει να προσθέσουμε κόκκινη κορδέλα στην κοτσίδα μας, την οποία θα δέσουμε σε όμορφο φιόγκο. Έτσι θα έχετε πετύχει το τέλειο χριστουγεννιάτικο χτένισμα!

Μην ξεχνάτε πως οι φιόγκοι είναι super trend για τη φετινή σεζόν: «Bow stacking»: Η νέα τάση στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2024

Το super glow μακιγιάζ

Για το μακιγιάζ της παραμονής των Χριστουγέννων, αυτό που σίγουρα θέλουμε είναι να λάμπουμε. Έτσι, το highlighter θα γίνει ο σύμμαχός σας. Για extra λάμψη, βάλτε ταμποναριστά λίγο highlighter και στα χείλη σας. Εννοείται δεν θα παραλείψετε το ρουζ, με το οποίο θα δώσετε χρώμα στο πρόσωπό σας. Βάλτε ρουζ και στα καπάκια των ματιών σας, για μια ροζ και υγιή όψη.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε σήμερα, με αυτά τα looks θα δείχνετε περιποιημένες και κομψές και θα έχετε την εορταστική αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε.

Καλά Χριστούγεννα!