Το μανικιούρ εμπνευσμένο από το χρώμα του γάλακτος το τελευταία διάστημα σημειώνει μεγάλη απήχηση στις περισσότερες γυναίκες. Γνωστό και ως «milk nails» το μανικιούρ που έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες celebrities συναντάται σε διάφορες εκδοχές.

Ψάχνοντας στο internet, μάλιστα, θα βρείτε από coconut milk nails μέχρι strawberry milk nails -επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Ανάμεσα στις αγαπημένες σταρ που έχουν υιοθετήσει τις τάσεις τόσο η Selena Gomez, όσο και η Halle Bailey.

Ωστόσο, η τελευταία παραλλαγή δείχνει ότι ήρθε η ώρα να προσθέσουμε μια πρέζα κακάο στο μείγμα!

Στο TikTok, η αναζήτηση για «chocolate milk nails» έχει ήδη πάνω από 435 εκατομμύρια προβολές, αποδεικνύοντας ότι η κρεμώδης απόχρωση είναι το πιο cool χρώμα στο μανικιούρ μας για τη σεζόν.

Τι είναι τα chocolate milk nails

Σε αντίθεση με το κανονικό καφέ, τα νύχια στην απόχρωση του σοκολατούχου γάλακτος έχουν διάφορες αποχρώσεις -από ένα γαλακτώδες καφέ μέχρι ένα πιο σκούρο καφετί, αλλά πάντα με κρεμώδη όψη.

«Η τάση περιλαμβάνει τη χρήση πλούσιων καφέ αποχρώσεων που θυμίζουν σοκολάτα γάλακτος», λέει στο Bustle η Juli Russell, ειδικός στα DIY νύχια από την εταιρεία Sally Beauty. «Συχνά χαρακτηρίζεται από το ότι είναι λίγο πιο ψυχρή σε τόνο -έχει σχεδόν μια μοβ ατμόσφαιρα, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πλούσια σε χρωστική ουσία».

Η Russell σημειώνει ότι τα καφέ νύχια είναι τάση από το φθινόπωρο και η τελευταία επιμονή σε αυτά δείχνει ότι το χρώμα παραμένει και για το χειμώνα. Ως πλεονέκτημα; «Μετράει ως ουδέτερο», λέει η Russell. Σκεφτείτε, λοιπόν, τα νύχια με σοκολατούχο γάλα ως μια απόχρωση «ρετρό πολυτέλειας» που είναι ιδανική για την εποχή.

Πώς να αποκτήσετε την κρεμώδη, σοκολατούχα απόχρωση

Για να πετύχετε το look μόνες στο σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεμώδες σοκολατίκαφέ βερνίκι νυχιών. Αλλά αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο που σας αρέσει, είναι επίσης δυνατό να ανακατέψετε καφέ και λευκά βερνίκια για να δημιουργήσετε μια εντελώς προσαρμοσμένη στα γούστα σας γαλακτώδη απόχρωση.

Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ή σε μια γυάλινη παλέτα, «ξεκινήστε με μια μικρή αναλογία: μία σταγόνα λευκού ή κρεμ προς πέντε σταγόνες ενός πολύ σκούρου καφέ». Ανακατέψτε τα βερνίκια μαζί μέχρι να αποκτήσετε την απόχρωση που επιθυμείτε.