Μπορεί να μην είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από το πλήθος σε έναν κόσμο δισεκατομμυρίων, αλλά οι άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω το κατάφεραν λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του σώματός τους…

Ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα

guaiam1

Ο Γκάρι Τέρνερ από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο πιο ελαστικός άνθρωπος και το δέρμα του είναι τόσο ευέλικτο που επεκτείνεται μέχρι και 15,8 εκατοστά. Η απίστευτη ευελιξία του οφείλεται σε μια γενετική διαταραχή που προκαλεί υπερκινητικότητα των αρθρώσεων και μεγάλη ελαστικότητα του δέρματος.

Ο άνδρας με το μεγαλύτερο στόμα

guaiam2

Ο Φρανσίσκο Ντομίνγκ Χοακίμ «Τσικίνχο», έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο στόμα του κόσμου. Ο άνδρας από την Αγκόλα, μπορεί να ανοίξει το στόμα του μέχρι και 17 εκατοστά.

Ο άνδρας με την ψηλότερη μοϊκάνα

guaiam3

Ο Έρικ Χαν αγαπά πολύ αυτό το είδος χτενίσματος. Το 2008 κατέκτησε το ρεκόρ σημειώνοντας το ύψος των 68,58 εκατοστών.

Η γυναίκα με τις μακρύτερες βλεφαρίδες

guaiam4

Η You Jianxia είναι μια γυναίκα από την Κίνα που κατέχει το ρεκόρ για τις μακρύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο. Συγκεκριμένα, φτάνουν σε μήκος τα 12,40 εκατοστά. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η ίδια δήλωσε πως παρατήρησε την άνευ προηγουμένου ανάπτυξη των βλεφαρίδων της το 2013.

Ο άνδρας με τη μακρύτερη γενειάδα

guaiam5

Ο Καναδός Sarwan Singh Σινγκ μοιάζει περισσότερο με τζίνι, παρά με έναν κανονικό άνδρα. Η γενειάδα του θεωρείται η μακρύτερη στον κόσμο και φτάνει σε μήκος τα 2.495 μέτρα.

Ο ψηλότερος άνδρας και η κοντύτερη γυναίκα

guaiam8

Ο Sultan Kösen από την Τουρκία, θεωρείται ο ψηλότερος εν ζωή άνδρας, μιας και το ύψος του φτάνει τα 2 μέτρα και 52 εκατοστά. Η Jyoti Amge από την Ινδία, από την άλλη μεριά, φτάνει μόλις τα 62,8 εκατοστά. Αυτό την καθιστά την κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο.

Η γυναίκα με τη λεπτότερη μέση

guaiam6

Η Cathie Jung από τις ΗΠΑ, έχει μια μέση που φτάνει μόλις τα 38, 1 εκατοστά σε διάμετρο.

Το αγόρι με τα πιο ευέλικτα πόδια

guaiam7

Ο λόγος για τον Maxwell Day από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος έχει εξαιρετικά ευέλικτα πόδια. Το δεξί του πόδι μπορεί να γυρίσει ως και 157 μοίρες, ενώ το αριστερό 143 μοίρες. Ο Μάξγουελ κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη στροφή ποδιού που έγινε ποτέ και από τότε κανείς δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη.