Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σκόρπισε θλίψη παγκοσμίως. Ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τη θρυλική σειρά «Τα φιλαράκια» βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του και τόσο οι φίλοι του, όσο και οι συνεργάτες του και οι θαυμαστές του εκφράζουν τη θλίψη τους και μέσω των social media με συγκινητικές αναρτήσεις.

Τα αφιερώματα στον Μάθιου Πέρι είναι πολλά και στην Ελλάδα καθώς μέχρι και σήμερα (19 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς) «Τα φιλαράκια» προβάλλονται ανελλιπώς μέσα από την συχνότητα του Star Channel και έχουν φανατικούς θαυμαστές.

Ανάμεσα στις εκπομπές που έκαναν αφιέρωμα στην είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι ήταν και η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Mega με τη βοήθεια των γραφικών «μεταφέρθηκε» μέσα στην καφετέρια Central Perk της Νέας Υόρκης. Το αγαπημένο στέκι δηλαδή των «Friends», στο οποίο επί δέκα χρόνια συναντιόντουσαν τα μέλη της παρέας για να απολαύσουν τον καφέ τους και να συζητήσουν ότι τους απασχολούσε.

Όμως, ο Νίκος Ευαγγελάτος την ώρα που προλόγιζε το θέμα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι έκανε ένα μικρό λάθος καθώς ανέφερε πως είχε «μπει» μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε ο «Τσάντλερ» στην σειρά «Τα φιλαράκια».

Οι χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου και να επισημάνουν πως «Ευτυχώς δεν πέθανε ο DiCaprio να στριμωχτεί σε μια σανίδα με την Winslet κάπου στο Ατλαντικό».