Μια γυναίκα που ξεγελάστηκε νομίζοντας ότι είχε μια μυστική διαδικτυακή σχέση με σταρ του Netflix αποκάλυψε ότι έστειλε στον απατεώνα 10.000 δολάρια και χώρισε τον άντρα της για να είναι μαζί του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η McKala, μια ανύπαντρη μητέρα από το Κεντάκι, πέρασε πάνω από ένα χρόνο πιστεύοντας ότι αντάλλασσε ρομαντικά μηνύματα με τον Αυστραλό ηθοποιό Dacre Montgomery, ο οποίος έπαιζε τον Billy Hargrove στο Stranger Things.

Η ερασιτέχνης ηθοποιός και σκηνοθέτης ήταν πρόθυμη να κάνει σχεδόν τα πάντα για να είναι μαζί του, παρόλο που δεν τον συνάντησε ποτέ από κοντά ή δεν του μίλησε στο τηλέφωνο.

Αφού άφησε τον σύζυγό της και του έστειλε χιλιάδες δολάρια σε δωροκάρτες, άρχισε να αμφιβάλλει για την εγκυρότητα της σχέσης τους και στράφηκε στη σειρά του YouTube Catfished για βοήθεια.

Η McKala εξήγησε ότι γνωρίστηκε με τον άγνωστο όταν μπήκε σε ένα φόρουμ για καλλιτέχνες, όπως η ίδια, προκειμένου να επικοινωνήσει με άλλους δημιουργούς. Άρχισε να μιλά με αυτόν τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως ήταν ο Dacre Montgomery, ένας από τους αγαπημένους της ηθοποιούς.

«Ήμουν καχύποπτη από την αρχή, μέχρι που άρχισε να κάνει πράγματα που με έκαναν να πιστέψω ότι είναι αυτός», δήλωσε στην εκπομπή η McKala. Στην πραγματικότητα, ο πρωταγωνιστής του Stranger Things έχει σχέση με το μοντέλο Λιβ Πόλοκ εδώ και έξι χρόνια, αλλά το άτομο με το οποίο μιλούσε η McKala ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ευτυχισμένοι.

«Μου έλεγε για τη σύντροφό του, ότι τον έλεγχε πολύ. Δεν μπορούσε να κάνει πράγματα που ήθελε και πάντα ήταν εκεί. Κατά κάποιο τρόπο ταυτίστηκα, γιατί ο πρώην σύζυγός μου ήταν έτσι», επεσήμανε.

Έπειτα από μήνες που μιλούσαν, της είπε ότι έτρεφε συναισθήματα για εκείνη και της ζήτησε να γίνει σύντροφός του. «Αλλά πρέπει να το αποσιωπήσεις, επειδή ακόμη ζω με τη Λιβ», υποστήριξε. Της είπε ότι είχαν χωρίσει έξι μήνες νωρίτερα, αλλά ήταν ακόμη μαζί για να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Όταν εκείνη έλεγξε τους λογαριασμούς τους στο Instagram, παρατήρησε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχαν ρομαντικές φωτογραφίες και έτσι τον πίστεψε.

«Δεν έκανε αναρτήσεις για εκείνη, ούτε εκείνη για αυτόν. Το μόνο πράγμα που είχα δει τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κάτι που είχε αναρτήσει εκείνη για την επέτειο πέντε χρόνων τους», είπε στην εκπομπή, αναφερόμενη στον ηθοποιό του Stranger Things και τη σύντροφό του.

Η McKala παραδέχθηκε πως ήταν «καμπανάκι» το γεγονός ότι επί ένα χρόνο δεν είχαν μιλήσει τηλεφωνικά, αλλά έδειξε κατανόηση επειδή εκείνος υποστήριξε ότι η σύντροφός του ήταν χειριστική και «κολλημένη» πάνω του.

Ο απατεώνας δεν δίστασε να δώσει τελεσίγραφο στην Μακέιλα: της είπε ότι έπρεπε να διαλέξει ή αυτόν ή τον σύζυγό της. Έτσι εκείνη έβαλε τέλος στον ήδη προβληματικό γάμο της.

Ακριβώς πριν βγει η τέταρτη σεζόν του Stranger Things εκείνος της έστειλε μήνυμα στο οποίο της έγραφε να δει το τέταρτο επεισόδιο της σειράς. «Όταν βγήκε, την επόμενη ημέρα, εμφανίστηκε σε εκείνο το επεισόδιο. Σκέφτηκα, ποιος άλλος θα το ήξερε αυτό;», εξομολογήθηκε η McKala.

Επίσης, της έστελνε ποιήματα που έμοιαζαν με εκείνα της συλλογής που έχει κυκλοφορήσει ο Dacre Montgomery. Αυτά μετρίαζαν τις αμφιβολίες που είχε και έτσι όταν εκείνος της ζήτησε οικονομική βοήθεια, η McKala ανταποκρίθηκε.

«Προτού το καταλάβω, ήταν δωροκάρτες 100, 200 δολαρίων», είπε. Υπολογίζει ότι του έστειλε περίπου 10.000 δολάρια. Της είπε ότι χρειαζόταν τα χρήματα επειδή η σύντροφός του είχε τον έλεγχο των οικονομικών του.

Όμως, το Catfished ανακάλυψε πως όλα ήταν ψέματα. Όχι μόνο ο Dacre Montgomery έβγαζε 150.000 δολάρια το επεισόδιο για το Stranger Things, αλλά δεν υπήρχε καμία απόδειξη πως είχε χωρίσει με τη σύντροφό του. Εμφανίζονταν συχνά στο κόκκινο χαλί και σε συνεντεύξεις μαζί.

Ο άγνωστος είπε στην McKala ψέματα μέχρι και για ότι είχε μαγειρέψει λαζάνια κάποια στιγμή. Η φωτογραφία που της έστειλε ήταν από συνταγή που είχε αναρτήσει η Μάρθα Στιούαρτ.

Η McKala πληγώθηκε όταν έμαθε ότι είχε εξαπατηθεί, αλλά ήταν ευγνώμων που επιτέλους έμαθε την αλήθεια για τη διαδικτυακή σχέση της. «Ο έρωτας σε οδηγεί να κάνεις τρελά, ηλίθια, παράλογα πράγματα», είπε και συμπλήρωσε ότι έπεσε θύμα της απάτης λόγω του παρελθόντος της. «Αν είσαι σαν εμένα, φοβάσαι την εγκατάλειψη και θες να ικανοποιείς τους άλλους. Αυτοί οι απατεώνες έρχονται και σε ξεζουμίζουν», κατέληξε.