Αν έχετε προβλήματα με την ερωτική σας ζωή, τότε μπορεί να φταίει η γλώσσα σας. Τουλάχιστον, έτσι σχυρίστηκε για τον εαυτό της μια influencer, η οποία έκοψε μέρος της γλώσσας της προκειμένου να «βελτιώσει» τις ικανότητές της στο φιλί. Τώρα λέει ότι η ερωτική της ζωή είναι καλύτερη από ποτέ.

Η Rochelle Garett, η οποία είναι γνωστή ως Xehli G στο διαδίκτυο, αποκάλυψε ότι έκοψε τον χαλινό της γλώσσας της, δηλαδή τον ιστό που συνδέει τη γλώσσα με το κάτω μέρος του στόματος.

«Πριν την επέμβαση, ένιωθα σαν να μην είχα φιλήσει ποτέ κανέναν πραγματικά», δήλωσε η 22χρονη. Ισχυρίστηκε ότι ο χαλινός της ήταν πάντα κοντός και ότι ο παιδίατρός της, μάλιστα, της συνέστησε να κάνει την επέμβαση πριν από πολλά χρόνια. Είπε ότι αυτό έκανε την ομιλία της «περίεργη», κάτι για το οποίο την πείραζαν σε νεαρή ηλικία.

Η Garett δήλωσε ότι τα προβλήματα με το στόμα της την έκαναν ανασφαλή και ανίκανη να φλερτάρει ή ακόμη και να απολαύσει το φιλί – αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει χωρίς πρόβλημα τώρα – και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη γι’ αυτό.

«Ήταν πολύ καλύτερο από κάθε άλλο φιλί που έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το nypost.com. «Τώρα φαίνεται ότι η γλώσσα μου είναι χαλαρή όταν φιλάω – πριν ήταν μπλοκαρισμένη».

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, είναι πολύ καλύτερη στο άγγιγμα της γλώσσας τώρα. «Όποιος με φιλούσε πριν, πρέπει να νομίζει ότι δεν ήξερα τι έκανα», παραδέχτηκε η influencer.