Ένα πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με τα βίντεο που ανεβάζει από την καθημερινότητα του, αφού τα 25 χρόνια διαφοράς ηλικίας ανάμεσα τους έχουν ξεσηκώσει ένα κύμα επικρίσεων, με ορισμένους να χαρακτηρίζουν ως «εκδιδόμενη» τη γυναίκα.

Η 28χρονη Dani και ο 53χρονος Frank ανεβάζουν συνέχεια βίντεο στο TikTok που δείχνουν τη σχέση τους και μάλιστα πολλές φορές σχολιάζουν γελώντας τα αρνητικά σχόλια που δέχονται, τα οποία μάλλον πέφτουν «βροχή», όπως αναφέρει η thesun.co.uk.

Οι ίδιοι σημειώνουν πως είναι μαζί οκτώ χρόνια και παντρεύτηκαν πρόσφατα, ενώ η σχέση τους είναι η καλύτερη απόφαση που έχουν πάρει στη ζωή τους. «Δεν με νοιάζει τι λένε, είμαι ερωτευμένη μαζί σου», ανέφερε η 28χρονη και σημείωσε πως «οκτώ χρόνια αργότερα, και εξακολουθεί να λειτουργεί. Ο τρόπος που με κοιτάζει».

Όμως, δεν ενστερνίζονται όλοι οι σχολιαστές τις απόψεις τους, με ορισμένους να αποκαλούν «χρυσοθήρα» την Dani και να διερωτώνται αν ο φίλος της είναι πλούσιος. «Πρέπει να είναι πλούσιος για να είστε μαζί», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «σίγουρα είσαι για τα λεφτά μαζί του, δεν εξηγείται αλλιώς».

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και άτομα που υποστήριξαν τη σχέση τους, ενώ ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έχουν συντρόφους με την ίδια ή και μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

«Δεν είστε οι μόνοι, εγώ και η γυναίκα μου και εγώ περάσαμε το ίδιο πράγμα. 22 διαφοράς μεταξύ μας και παντρεμένοι για 10 χρόνια 3με τρία όμορφα παιδιά αργότερα. Δουλεύει», έγραψε ένας χρήστης. Μάλιστα, μία γυναίκα έγραψε πως «ο άντρας μου είναι 20 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα και όμως είναι ο έρωτας της ζωής μου».