Καθήλωσαν για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/11) του β’ κύκλου της αγαπημένης σειράς του Alpha, «Σασμός». Συγκίνηση και συναισθηματική ταραχή προκάλεσε η αγκαλιά που περίμενε όλη η Ελλάδα μεταξύ της Αργυρώς και του Αστέρη καθώς αναπτερώνει την ελπίδα πως η σπίθα της αγάπης τους σύντομα θα ξαναφουντώσει.

Η Αργυρώ αγκάλιασε τον πρώην αγαπημένο της την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει για τη Γερμανία και του είπε ότι δεν θέλει να φύγει εξαιτίας της από τον τόπο του και πως αν μείνει δεν θα τον ξαναενοχλήσει ποτέ. Πρόσθεσε πως η απόφαση για το αν θα ξενιτευθεί ή θα μείνει είναι αποκλειστικά δική του.

Στο μεταξύ πίσω στο βάθος ο Σταύρος παρακολούθησε καρέ καρέ τη γυναίκα του να χάνεται στην αγκαλιά του μεγάλου της έρωτα και η έκφραση του κεραυνόπληκτου στο πρόσωπό του έδωσε το απόλυτο meme για τους τουιτεράδες.

Ο Σταύρος, λοιπόν, έμεινε «μάρμαρο», δεν έφυγε για Γιάννενα όπως είχε κανονίσει, ούτε άλλωστε και ο Αστέρης, αφού η επίσκεψη της πρώην, νυν και εσαεί αγάπης του τον έκανε να μείνει και ενδόμυχα να αποφασίσει να ξεκινήσει νέα πολιορκία για την καρδιά της.

Ο Σταύρος ύστερα και από αυτό που αντίκρισε ιδίοις όμμασι είναι πλέον αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, να την ξεμπροστιάσει όπως είπε. Με την οργή του να «κοχλάζει» ο Σταύρος, βγήκε έξω στη μαύρη νύχτα και πήρε τους δρόμους σαν το φάντασμα…

Το Twitter που έχει εδώ και καιρό βαρεθεί – για να το γράψουμε ευγενικά – να βλέπει τον #CancelStavros, του τα «έψαλλε» άλλη μία φορά ευχόμενο πως σύντομα θα αποχαιρετήσει τη σειρά και θα αφήσει το υπερζευγάρι Αργυρώ – Αστέρη στην ησυχία του. Δεν ήταν λίγοι επίσης εκείνοι που σχολίασαν την… μεταμόρφωσή του, την ψυχολογική του αστάθεια και το «κόλλημά» του σε αυτόν τον γάμο που γίνεται εμμονή και εξέφρασαν την άποψη ότι γίνεται επικίνδυνος.