Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις και στο τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού». Η σειρά εξακολουθεί να προσφέρει, καθημερινά, σκηνές συνταρακτικές και ανατροπές στο τηλεοπτικό κοινό που την έχει αγαπήσει από την πρώτη σεζόν. Μια τέτοια, λοιπόν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha το βράδυ της Πέμπτης (29/9).

Ο λόγος για τη συνάντηση της γιαγιάς Ειρήνης (Όλγα Δαμάνη) με τον Παύλο Βρουλάκη (Στέλιο Μάινα). Η γιαγιά βρέθηκε με τον ανιψιό της μετά από 20 χρόνια και ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό και όπως ήταν αναμενόμενο η σκηνή ήταν πολύ συγκινητική.

Εκείνη, δίχως να πιστεύει στα μάτια της, έπεσε λιπόθυμη στη γη για να σηκωθεί ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πως είχε στον αγκαλιά της τον άνθρωπο που μέχρι χθες όλοι θεωρούσαν πως τον… πήρε η θάλασσα.

«Παιδί μου, παιδί μου… Ζεις; Ζεις; Ζεις; Το ήξερα πως είσαι ζωντανός» αναφώνησε, με φωνή τρεμάμενη, η γιαγιά Ειρήνη όσο ο Παύλος Βρουλάκης την είχε στα χέρια του.

«Ήρθες στο όνειρο μου και μου το φανέρωσες. Μου το είπαν και τα πουλιά πως γύρισες στο σπίτι σου. Ψυχη μου, παιδί μου, κρατήθηκες ζωντανός και δέθηκε η ψυχούλα σου με την αγάπη μου και έμεινες κοντά μου» συμπλήρωσε η ηρωίδα του σίριαλ, «Σασμός» σε μια στιγμή που συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό του Alpha.

Η συνάντηση των δύο χαρακτήρων καθήλωσε και τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αποθέωσαν την Όλγα Δαμάνη και τον Στέλιο Μάινα για την ερμηνεία τους.

Η γιαγιά Ρηνιώ στη συνέχεια του έβαλε της φωνές, όταν εκείνος ωρυόταν να πάρει εκδίκηση για όλους τους θανάτους που έχει ζήσει η οικογένεια, με τελευταίο αυτόν του Άγγελου.

Ύψωσε δε, τον τόνο της φωνής της, πάνω από αυτό του εκνευρισμένου Παύλου και το Twitter χειροκρότησε και τους δυο