Ένας οδηγός εκχιονιστικού στο Πήλιο φαίνεται να απολαμβάνει πραγματικά τη δουλειά του και με ένα βίντεό του που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φέρνει πολλά χαμόγελα σε όσους το βλέπουν.

Ο συγκεκριμένος οδηγός εκχιονιστικού μοιράστηκε την «τρέλα» που έχει για τη δουλειά του και έγινε viral.

Απλά δείτε το …για viral το βλέπω 😂Για αυτές τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες στιγμές αξίζει να ζεις και να υπηρετείς τον τόπο σου …Να βλέπεις πως άνθρωποι άυπνοι για τρία εικοσιτετράωρα έχουν διάθεση και χαρά …Δε χάνουν το χιούμορ τους . Δε μιζεριάζουν , δε σου κάνουν παράπονα που στη 1 το βράδυ τους βγάζεις από την οικογένεια τους με δύο ώρες ύπνου και ξανά στο τιμόνι …Και έτσι γινόμαστε όλοι μια εργασιακή δεμένη οικογένεια που μόνο θετικό αποτέλεσμα φέρνει . Και αυτό δε χτίζεται με κανένα άλλο τρόπο παρά μόνο έτσι …απλά και όμορφα …Ε ναι …Από το δυσμενές κρατάμε τα θετικά, τη δυσκολία την κάνουμε ευκαιρία και όταν αυτή είναι η οπτική σου έτσι οδεύουν τα πράγματα . Νιώθω περήφανη που υπηρετώ ένα τόπο με τέτοιους ανθρώπους. Αγαπάμε Γιαννης Μυλωνας και για την τρέλα του … Και όλα τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και με αντέχουν ακόμη …. Γιαννάκο δικό σου το βίντεο …ο συνοδηγός σου σε "κάρφωσε " Κάλλια Πασχάλη Kostas Agorastos Δωροθέα Στεφ. Κολυνδρίνη Basilis Katharios Spiros Roumeliotis Flabouris Kostas

Posted by Δωροθέα Κολυνδρίνη on Friday, March 11, 2022

«Απλά δείτε το… για viral το βλέπω Για αυτές τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες στιγμές αξίζει να ζεις και να υπηρετείς τον τόπο σου …Να βλέπεις πως άνθρωποι άυπνοι για τρία εικοσιτετράωρα έχουν διάθεση και χαρά… Δε χάνουν το χιούμορ τους . Δε μιζεριάζουν, δε σου κάνουν παράπονα που στη 1 το βράδυ τους βγάζεις από την οικογένεια τους με δύο ώρες ύπνου και ξανά στο τιμόνι… Και έτσι γινόμαστε όλοι μια εργασιακή δεμένη οικογένεια που μόνο θετικό αποτέλεσμα φέρνει . Και αυτό δε χτίζεται με κανένα άλλο τρόπο παρά μόνο έτσι …απλά και όμορφα… Ε ναι… Από το δυσμενές κρατάμε τα θετικά, τη δυσκολία την κάνουμε ευκαιρία και όταν αυτή είναι η οπτική σου έτσι οδεύουν τα πράγματα . Νιώθω περήφανη που υπηρετώ ένα τόπο με τέτοιους ανθρώπους», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων.