Δεκατρία μαγικά τρικ σε δύο λεπτά

Ψαρώνουν κόσμο


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΒΙΝΤΕΟ
15:26
09/09/2014
Δεκατρία μαγικά τρικ σε δύο λεπτά
2
loading

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Λέων

  Το κόλπο με τα δύο κίτρινα αντικειμενα είναι ότι το ένα αντικειμενo έχει κενό χώρο από κάτω και έτσι ενώνεται πάνω στο άλλο για να φαίνεται σαν ένα, και επίσης φαίνεται ότι στο κλειστό χέρι του κρατάει από την αρχή δύο κίτρινα αντικείμενα έτσι ώστε να εμφανίσει το δεύτερο σαν το "χαμένο" κίτρινο αδικημένο που εξαφάνισε. :b

 2. avatar Λέων

  1)Στο πρώτο κόλπο έχουν κριμένη μια σελίδα εφημερίδας που δεν είναι σκισμένη ανάμεσα στις σκισμένες για να φανεί σαν κανονική εφημερίδα μόλις την ανοίξουν, με λίγη παρατηρητικότητα φαίνεται ότι είναι μόνο μια σελίδα.
  2) Στο δεύτερο κόλπο με τον κύβο του ρούμπικ δεν μας δείχνουν ότι έχουν ολοκληρώσει την πορτοκάλι πλευρά επειδή δεν είναι ολοκληρωμένη και μπορούν να προσθέσουν παραπάνω χρωματιστά κουτάκια για να φανεί σαν μαγικό, ο κύβος του ρούμπικ διαλύετε και ξαναφτιάχνεται όταν θέλουμε.
  3 ) Της τσίχλες τις κρατάει πίσω από το χέρι του που κρατάει και το τσιγάρο και τις εμφανίζει επιδέξια.
  4) Στα μπισκότα ωραίο όταν τρώει την γέμιση προς το τέλος ξαναβγάζει μια μικρή ποσότητα από το στόμα του και πιέζει το μπισκότο καλά για να μην φανεί, μετά απλά το κουνάει λίγο και σταματάει να το πιέζει σιγά σιγά ώστε να εμφανιστεί η κρέμα πάλι.
  5) Το πιρούνι είναι βαρύτερο από την μεριά του κινητού έτσι ώστε να πετύχουν ισορροπία λόγω του βάρους.
  6)Στο τελευταίο κόλπο με το χαρτονόμισμα δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν παρατηρώ που είναι το κόλπο αλλά υποψιάζομαι ότι υπάρχει μια δεύτερη στρώση που κρύβει ένα δεύτερο χαρτονόμισμα και αλλάζει όταν περνάνε αυτό το ροδάκι από επάνω.
  Με το μπουκάλι και τα δύο κίτρινα αντικειμενα που δεν ξέρω τι ήταν δεν κατάλαβα καν ποιο και τι κόλπο ήταν :b

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει