Ο άνδρας που έφαγε δεκάδες μαχαίρια όταν ανέπτυξε επιθυμία να τρώει μέταλλο

Και κατάφερε να επιβιώσει...


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
12:15
22/08/2016
Ο άνδρας που έφαγε δεκάδες μαχαίρια όταν ανέπτυξε επιθυμία να τρώει μέταλλο
2
loading

Ένας άνδρας που εισήχθη στο νοσοκομείο έχοντας καταναλώσει περισσότερα από 40 μαχαίρια έχει επιβιώσει, διαψεύδοντας όλες τις πιθανότητες που τον ήθελαν νεκρό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μια ομάδα χειρουργών αφαίρεσε όλες τις λεπίδες από το στομάχι του καθώς εκείνος παραπονιόταν για πόνους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, ο άνθρωπος, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός έφαγε μεταξύ άλλων μαχαιροπίρουνα σε διάστημα δύο μηνών, όταν ξαφνικά ανέπτυξε μια επιθυμία για κατανάλωση μετάλλου.

knives1

Μιλώντας στους Times της Ινδίας ο άνδρας είπε: «Ένιωθα σαν να ήθελα να φάω μαχαίρια και τα έτρωγα». Ο γιατρός Jatinder Malhotra, εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε ανέφερε ότι σαφώς ήταν «δεν ήταν μια συνηθισμένη περίπτωση» και η υγεία του ασθενή ήταν σταθερή μετά την επέμβαση.

Οι γιατροί έκαναν μια ακτινογραφία για να προσδιορίσουν τι ακριβώς βρισκόταν στο στομάχι του ανθρώπου αλλά σοκαρίστηκαν όταν τελικά αφαίρεσαν πάνω από 40 κομμάτια σιδήρου.

Δεν είναι γνωστό πώς ξεκίνησε αυτή η επιθυμία του άνδρα για μέταλλα αλλά πιθανόν να πρόκειται για την πάθηση «Pica» που αφορά την επιθυμία για κατανάλωση μη εδώδιμων ειδών, όπως πέτρας και χώματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μεταλλοφαγία που ανάγκαζε τον άνθρωπο να μην μπορεί να σταματήσει να τρώει μέταλλα. Σε άλλες μορφές της pica οι άνθρωποι συχνά τρώνε μαλλιά, πάγο, σφουγγάρια ή ακόμη και γυαλί.

Αυτό που λένε πάντως οι γιατροί στην περίπτωση αυτού του άνδρα από την Ινδία είναι ότι ήταν πολύ τυχερός που δεν έχασε τη ζωή του από αυτή την ιδιαίτερη επιθυμία στο φαγητό του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar mariasofi

    πως τα κατάπινε χωρίς να τραυματίζεται ο οισοφάγος του;

  2. avatar Sayonara

    να σου ευχηθω σιδερενιος ή μλκια??

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει