Μια μάλλον περίεργη έρευνα έκανε μια εταιρεία στη Βρετανία, η οποία ρώτησε 500 καθαριστές τζαμιών σε ψηλά κτήρια, ποια είναι τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν δει εν ώρα εργασίας.

Ένας από τους ερωτηθέντες παίρνει μάλλον επάξια το «βραβείο» της πιο παράξενης εμπειρίας καθώς όταν έφτασε στα παράθυρα του υπνοδωματίου ενός διαμερίσματος, είδε άθελά του ένα ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις οι οποίοι ταυτόχρονα παρακολουθούσαν μια ερωτική ταινία στην τηλεόραση. Δεν ήταν όμως αυτό το παράξενο, σύμφωνα με τον υπάλληλο. Αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι το ζευγάρι ήταν ντυμένο σαν τους χαρακτήρες από την ταινία Grease!

Grease

Μεταξύ άλλων περιστατικών με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι οι υπάλληλοι είναι ότι ένας εξ αυτών είδε ένα λαμπραντόρ να γεννάει στο σαλόνι μιας οικογένειας, ενώ σε ένα άλλο σπίτι κατά τη διάρκεια των γιορτών το σαλόνι ήταν στολισμένο με 20 χριστουγεννιάτικα δέντρα! Όλα ήταν γεμάτα φωτάκια και στολίδια, έχοντας καταλάβει όλο το χώρο.

Σε μια κουζίνα, σε ένα άλλο σπίτι στο Γιορκσάιρ, μία προφανώς, πολύ πεινασμένη οικογένεια, είχε σύμφωνα με τον καθαριστή περισσότερα από 200 κουτιά δημητριακών διασκορπισμένα σε όλο το χώρο, όπως αναφέρει η Sun.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το 16% των ερωτηθέντων που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι έχουν πετύχει κάποιον άνθρωπο στην τουαλέτα. Επιπλέον το 58% έχει δει κάποιον να κοιμάται, το 46% έχει δει κάποιον γυμνό και το 31% κάποιον να κλαίει ή να είναι πολύ αναστατωμένος. Ένα 21% έχει πετύχει ζευγάρι την ώρα του σεξ, ενώ το 9% έχει καθαρίζει το τζάμι μπάνιου βλέποντας κάποιον μέσα να κάνει ντους.

Όσο για τις αντιδράσεις τους σε άβολες καταστάσεις, το 81% δήλωσε πως προσποιήθηκαν ότι δεν είχαν καταλάβει τίποτα και συνέχισαν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Το σίγουρο είναι πως μετά από μια μέρα εργασίας έχουν διάφορες ιδιαίτερες και παράξενες ιστορίες να διηγηθούν…