Η συγκλονιστική στιγμή κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σοκ ιδιαίτερα σε όσους έζησαν το περιστατικό από κοντά. Η 29χρονη Κινέζα τουρίστρια Jin Jing επισκέφθηκε ένα πάρκο με επίδειξη φιδιών στην επαρχία Πουκέτ της Ταϊλάνδης.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να… φιλήσει ένα φίδι και συγκεκριμένα έναν πύθωνα, κακώς όπως διαπίστωσε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Την ώρα που υπεύθυνοι του πάρκου κρατούν το ερπετό για να το φιλήσει εκείνο τινάζεται και την δαγκώνει στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στη μύτη. Η γυναίκα μάταια προσπαθεί να το ξεκολλήσει από πάνω της. ενώ στο βίντεο οι έντρομοι θεατές ακούγονται να ουρλιάζουν μπροστά στο θέαμα. Ο ένας εκ των ανδρών προσπαθεί να τραβήξει τον πύθωνα για να απελευθερώσει τη γυναίκα από το ερπετό.

Η τουρίστρια στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πουκέτ, όπου έλαβε θεραπεία για τον τραυματισμό και τους μώλωπες στη μύτη.

Ευτυχώς γι ‘αυτήν ο πύθωνας ήταν μη δηλητηριώδης ωστόσο την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική όσο εξημερωμένα και αν είναι τα ζώα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η γυναίκα έλαβε για το ατυχές περιστατικό από τους διοργανωτές και τους υπεύθυνους περίπου 3.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ωστόσο κατά καιρούς δεν είναι λίγες οι φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν εκφράσει τις έντονες αντιδράσεις τους για τις συνθήκες κράτησης των ζώων, όπως ελέφαντες, μαϊμούδες και κροκόδειλους, σε τέτοιου είδους πάρκα για να γίνονται θέαμα στους θεατές με σκοπό μόνο το κέρδος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο…