Φετίχ, ταμπού, φαντασιώσεις και σεξ. Όλα αυτά μαζί και καθένα ξεχωριστά, κρύβουν ένοχα ερωτικά μυστικά που σπάνια βγαίνουν προς τα έξω. Η αμερικανική έκδοση του Vice, φιλοξενεί μαρτυρίες ανθρώπων που αποκάλυψαν το πώς εξελίχθηκαν σε φετιχιστές, το πώς ερεθίζονται κάνοντας κάτι συγκεκριμένο που άλλοι απλώς αποστρέφονται και αποδοκιμάζουν.

Ουρολαγνεία

Ο Mark (δεν είναι το πραγματικό του όνομα), είναι 53 ετών, γέννημα θρέμμα του Λος Άντζελες. Ο ίδιος απολαμβάνει το σεξ σε δημόσιες τουαλέτες, αλλά όπως λέει το πραγματικό του φετίχ είναι το να μυρίζει τα ούρα. «Μικρός έβρεχα το σεντόνι και απολάμβανα την οσμή των ούρων, όπως μύριζαν το πρωί», σημειώνει. Ως έφηβος, ο Mark θυμάται ότι ερεθιζόταν από την οσμή των αποδυτηρίων. «Δεν με έλκυαν οι άντρες, αλλά η μυρωδιά αυτών. Η μυρωδιά των ούρων». Στα 17 είχε μια σεξουαλική εμπειρία με έναν μεγαλύτερό του άντρα σε δημόσιες τουαλέτες, κάτι που τον εξίταρε.

Σήμερα, ο Mark εξακολουθεί να επισκέπτεται τέτοιους χώρους, αν και έχει συλληφθεί να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο κατά το παρελθόν.

Άρνηση και πείραγμα οργασμού (Denial and Teasing)

Το tease and denial γίνεται με τον ερεθισμό των γεννητικών οργάνων ούτως ώστε όταν ο παρτενέρ έρθει στην κλιμάκωσή, να γίνεται παύση της διέγερσης, είτε ελάττωσή της.

Αυτό προκαλεί περισσότερη σεξουαλική ένταση. Η 47χρονη Mindi Mink, μια ηθοποιός που συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες, έχει «εξειδίκευση» στο «Denial and Teasing». Ως παιδί, θυμάται να παίζει ένα παιχνίδι που έθεσε τα θεμέλια του φετιχισμού. «Είχα έναν φίλο στο σχολείο ο οποίος ερχόταν σε πιτζάμα πάρτι όπου και μας έβαζε, σαν παιχνίδι, να γαργαλάει ο ένας τον άλλο ή να προσπαθεί να τον πνίξει», λέει. Εκείνη την περίοδο, δεν είχε καμία επαφή με τον φετιχισμό. Όλα άλλαξαν όταν είχε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία με μια γυναίκα που συνήθιζε να της προκαλεί ασφυξία και να ακολουθεί το «denial and teasing».

«Αυτή η γυναίκα ήταν η βασίλισσα του ”tease and denial”. Με άγγιζε αισθησιακά και μετά σταματούσε, ακόμη και αν εγώ την παρακαλούσα να συνεχίσει. Πάντα μου έλεγε ”δεν είσαι έτοιμη ακόμα”. Αλλά όταν ερχόμουν σε κορύφωση, ήταν ο πιο έντονος οργασμός που είχα ποτέ».

Κοπροφιλία

Ο George (όχι το πραγματικό του όνομα) κατανοεί ότι ένα τέτοιο ερωτικό «παιχνίδι» δεν είναι για όλους. Αλλά για αυτόν, είναι «το πιο έντονο πράγμα που μπορεί να φανταστεί».

«Όλοι περνάμε τα πρώτα δυο ή τρία χρόνια της ζωής μας σε μια κατάσταση όπου οι γονείς μας είναι αναγκασμένοι να καθαρίζουν τις ακαθαρσίες μας. Για πάνω από 40 χρόνια, ποτέ δε πέρασε από το μυαλό μου ότι κάτι σαν και αυτό, θα μπορούσε να είναι τόσο καυτό», εξομολογείται. Αλλά, τότε κάτι άλλαξε όταν γνώρισε on line έναν ομοφυλόφιλο, ο οποίος άρχισε να μοιράζεται μαζί του προσωπικά βίντεο.

«Υπάρχουν φορές, που ειλικρινά θα ήθελα να μην ερεθίζομαι με αυτό τον τρόπο. Θα έκανε την ερωτική μου ζωή πιο εύκολη. Αλλά ταυτόχρονα, ξέρω ότι ένας από τους λόγους που κάτι τέτοιο γίνεται ταμπού, είναι γιατί είναι τόσο δυνατό».