Όταν ο 30χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), Rashad Jennings άρχισε να κερδίζει αρκετά χρήματα από το πρωτάθλημα όπου συμμεττέχει, δεν άρχισε να τα ξοδεύει σε ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα όπως τόσοι συνάδελφοί του. Αντί για μια Bentley, για παράδειγμα, προτίμησε ένα υπερβαρικό θάλαμο που αυξάνει τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα.

«Το χρησιμοποιώ για να ανανεωθώ και να γεμίσω ενέργεια», σημειώνει ο ίδιος καθώς βγαίνει έξω από την αξίας 18.000 δολαρίων κάψουλα. «Ακόμα και σε γνωστικό επίπεδο αυτό βοηθάει».

Ο 30χρονος που παίζει στους New York Giants, συνηθίζει να κοιμάται μέσα στον θάλαμο, τουλάχιστον για μια ώρα καθημερινά. Όπως λέει, περνάει περίπου 20 ώρες την εβδομάδα μέσα στο «φέρετρο», όπως το λέει η μητέρα του.

«Δεν το παίρνω μαζί μου σε ταξίδια. Όταν ξυπνάς, πάντως νιώθεις τη διαφορά», σημειώνει. Ο αθλητής, είναι γνωστός για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί- δεν πίνει αλκοόλ, και ταξιδεύει έχοντας πάντα υγιεινό φαγητό που παρασκευάζεται από τον προσωπικό του σεφ, Mark Longo. Μόλις ο θάλαμος κλείνει με το φερμουάρ, ο Jennings αναπνέει καθαρό οξυγόνο που είναι τρεις φορές υψηλότερα από το κανονικό, με αποτέλεσμα να αυξάνει την ποσότητα οξυγόνου στο αίμα που βοηθά στην επιδιόρθωση των κατεστραμμένων μυϊκών ιστών.

sfdhafammsasam2