Οι περισσότεροι άνθρωποι που αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο ισχυρίζονται πως τους προσφέρει συντροφιά. Σε αυτή την οικογένεια όμως που παρουσιάζεται στο video, οι ιδιοκτήτες φαίνεται πως έχουν εκπαιδεύσει τους σκύλους τους να είναι εκτός από αξιολάτρευτη παρέα και χρήσιμοι.

Όπως φαίνεται από το χαριτωμένο αυτό βίντεο , τα δύο αυτά golden retrievers βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους με τα ψώνια και φαίνεται να το διασκεδάζουν αφάνταστα.

golden

Η οικογένεια που μόλις είχε γυρίσει από τα ψώνια τις εβδομάδας, κινηματογράφησε τα σκυλιά που μεταφέρουν χαρούμενα τα ψώνια από το αυτοκίνητο στο σπίτι. Την ώρα που άλλα σκυλιά θα μπλέκονταν απλά στα πόδια σου από χαρά την ώρα που κουβαλάς τις σακούλες του σουπερ μάρκετ στο σπίτι, τα συγκεκριμένα συμβάλλουν στις δουλειές του σπιτιού.

golden2

Βέβαια κοιτάζοντας κανείς το βίντεο , παρατηρεί πως στην σκυλοπαρέα , όπως σε κάθε παρέα υπάρχει κι ένας τεμπέλης, ο οποίος παρακολουθεί απαθής τους υπόλοιπους να κάνουν τις δουλειές με ύφος μάλλον απορημένο από την χαρά τους να ταλαιπωρούνται…