Μια γιαγιά που είναι bodybuilder και διάσημη στα social media για το γυμνασμένο της κορμί, έχει πάρει τα μυαλά ενός άντρα, ο οποίος επιδιώκει να παντρευτούν και προσφέρει 58.000 ευρώ μόνο και μόνο για να την δει να ξυρίζεται.

Η 55χρονη Andrea Sunshine που έχει δύο εγγονάκια, κάνει θραύση στο Instagram για τις φωτογραφίες με μπικίνι που τραβάει από κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και υποστηρίζει πως έχει μεγάλη πέραση, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.

«Πήρα διαζύγιο πριν 19 χρόνια και έκτοτε κοιμήθηκα με περισσότερους από 800 άνδρες. Τώρα βγαίνω 3-4 ραντεβού την εβδομάδα, τόσο με άνδρες, όσο και με γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Mirror.

Όμως, από όλους τους θαυμαστές της, φαίνεται να έχει κατακτήσει την καρδιά ενός άνδρα από την Ιρλανδία, που προσφέρει τα πάντα για να είναι μαζί.

Συγκεκριμένα, πρότεινε να παντρευτούν και δίνει 200 πρόβατα ως δώρο, ενώ θέλει να την δει να ξυρίζεται και είναι πρόθυμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει 58.000 ευρώ.

«Θέλει να φαίνεται το πρόσωπο μου σε βίντεο και να βλέπει να ξυρίζομαι. Μάλιστα, δίνει 58.000 ευρώ. Κανονικά δεν θα δεχόμουν, αλλά ποιος μπορεί να πει “όχι” σε τόσα λεφτά;», είπε για την πρόταση που δέχτηκε.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι απορρίπτει την πρόταση γάμου, όχι μόνο επειδή δεν γνωρίζει καθόλου τον ενδιαφερόμενο, αλλά και γιατί δεν θέλει μόνιμη σχέση, αφού της αρέσει ο τωρινός τρόπος ζωής της.