Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 31: St. Regis Resort, Bora Bora. Γαλλική Πολυνησία

Μια εμπειρία ζωής σας περιμένει στο μαγευτικό πολυνησιακό νησί Bora Bora, όπου το St. Regis Resort προσφέρει πολυτελή καταλύματα ακριβώς πάνω στο νερό.

Κάθε ιδιωτική βίλα διαθέτει υπαίθριο ντους, γυάλινο δάπεδο για όσες από αυτές είναι χτισμένες πάνω στη θάλασσα, ιδιωτικές βεράντες, πολυτελή μπάνια, δυο τηλεοράσεις plasma, δορυφορικά κανάλια και συσκευή CD / DVD.

Η υπέρτατη πρόταση πολυτέλειας έρχεται με τη μορφή της σουίτας Royal, 13.000 τετραγωνικών ποδιών. Οι υπέροχοι εσωτερικοί της χώροι περιλαμβάνουν τρία υπνοδωμάτια, δυο ευρύχωρα σαλόνια, κουζίνα, στην οποία θα μαγειρεύει ο προσωπικός σας σεφ και μια μεγάλη τραπεζαρία.

Όλοι οι χώροι είναι τοποθετημένοι περιμετρικά σε μια όμορφη βεράντα, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται η εντυπωσιακή πισίνα, ενώ όσοι μένουν εδώ έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία και spa.

Το resort είναι διάσημο για τις βίλες που είναι χτισμένες πάνω από τα κρυστάλλινα νερά του Νότιου Ειρηνικού. Η καθεμία από αυτές διαθέτει ιδιωτική βεράντα και ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι. Δεν θα χρειαστείτε πισίνα, καθώς τα γαλήνια νερά της Ταϊτής είναι ακριβώς μπροστά στο κατώφλι σας!

Αν και δεν βρίσκονται πάνω από το νερό και οι τέσσερις βίλες Pool Beach του ξενοδοχείου προσφέρουν ιδιωτική πισίνα και υπαίθριο κήπο, με άμεση πρόσβαση στη λευκή άμμο της ιδιωτικής παραλίας Bora Bora.

Ενώ θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσετε όλες τις μέρες των διακοπών σας στη γαλήνη και την άνεση της βίλας σας, το Bora Bora σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα μυστικά του. Μπορείτε να κολυμπήσετε με αναπνευστήρα, να πάτε για ψάρεμα, ποδήλατο, να κάνετε μαθήματα γιόγκα ή ακόμα και μια περιήγηση με ελικόπτερο.

Ιδανικός προορισμός για ταξίδι του μέλιτος, το St Regis σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε τη διαμονή των ονείρων σας, συντροφιά με τον σύντροφο σας. Οι ρομαντικές επιλογές περιλαμβάνουν δείπνο υπό το φως των κεριών, πικ – νικ στην παραλία, θεραπείες spa για δυο και κοντινές αποδράσεις.

Μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης θα απολαύσετε στο Clarins spa, που βρίσκεται στον δικό του ιδιωτικό νησί και διαθέτει ιδιωτική παραλία. Αναζωογονηθείτε στα πέντε δωμάτια θεραπείας, στη σάουνα, τα ατμόλουτρα, το τζακούζι και την αίθουσα χαλάρωσης.

Τα τρία εστιατόρια και το μπαρ του resort προσφέρουν στους επισκέπτες επιλογές από την παγκόσμια κουζίνα, από τα χέρια διάσημων σεφ. Το διάσημο εστιατόριο, Lagoon, με επικεφαλής τον Jean – Georges Vongerichten, σερβίρει ένα μενού με γαλλικές και ασιατικές επιρροές και πιάτα που παρασκευάζονται από φρέσκα, τοπικά προϊόντα.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες