Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 42: Bulgari Resort, Μπάλι, Ινδονησία

Το απομονωμένο Bulgari Resort συνδυάζει άψογα την σύγχρονη ιταλική αισθητική του οίκου Bulgari με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Μπαλί.

Χτισμένο σε μια μαγευτική παραθαλάσσια τοποθεσία, σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς προορισμούς στον κόσμο, το resort αναδεικνύει τον τροπικό εξωτισμό της Ανατολής και την εκπληκτική ομορφιά της παρθένα φύσης, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μοντέρνα αισθητική, που γεννήθηκε από τη συνάντηση μεταξύ των παραδοσιακών τεχνικών του Μπαλί με το ιταλικό στυλ.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και η μοναδική θέα στον Ινδικό Ωκεανό είναι η τέλεια εισαγωγή στο δεύτερο πολυτελές ακίνητο της Bulgari Hotels & Resorts.

Τα στοιχεία της φύσης που το περιβάλλει, αλλά και του πολιτισμού της περιοχής έχουν χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό των 59 πολυτελών δωματίων, όπως για παράδειγμα ηφαιστειακά πετρώματα και ξύλο bangkiray, καθώς και έπιπλα, έργα τέχνης, κεραμικά και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ακόμα και και μαχαιροπήρουνα φτιαγμένα από ντόπιους καλλιτέχνες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του ινδουιστικό ναό στο υψηλότερο σημείο του, καθώς και μια παραλία με αποκλειστική πρόσβαση μόνο για τους επισκέπτες του.

Φυσικά οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους ένα υπερπολυτελές σπα με θεραπείες για αναζωογόνηση και τόνωση, ενώ το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου θα αποτελέσουν την ιδανική επιλογή όλες τις ώρες της ημέρας.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την
Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!